VAŠA LJUBAVNA MANTRA ZA 2018.

OVAN
Usporite. Uživajte u malim trenucima. Prestanite sebe kočiti da ostvarite intimna obećanja. Nemojte se plašiti provesti trenutke bez požurivanja, kao uživanje u razgovoru uz kafu bez plana koja se produžava u nedogled. Pozovite na posao, javite da ste bolesni i izležavajte se u krevetu cijeli dan. Idite i sami istražujte svoj grad, idite zajedno na neki tečaj – pronađite drugu avanturu s dragom osobom svaki dan.
VAŠA MANTRA: Ljubav je u malim trenucima!

 

BIK
Prihvatite da ne znate sve o ljubavi. Budite skromni, ali imajte standarde i znajte da zaslužujete dobru osobu. Budite u redu sa činjenicom da nikada nećete moći da kontrolirate izbore ili osjećanja druge osobe. Budite strpljivi. U redu je ako stvari idu sporo – to može biti dobra stvar.
VAŠA MANTRA: Volim sebe, i ljubav mi to vraća kroz druge!

 

BLIZANCI
Sjetite se da ne morate sve uzimati za ozbiljno. Slušajte i pokušajte da ostanete u trenutku. Recite vašem mozgu da se zaustavi, kada ste negativni ili panični i u strahu. Dišite. Pitajte se šta želite, tražite šta želite. Budite iskreni prvo sa sobom, a zatim sa drugima.
VAŠA MANTRA: Ljubav je u srcu, ne u umu!

 

RAK
Znate da zaslužujete svijet. Budite oprezni sa srcem, ali ne paranoični. Otiđite od onih za koje se može reći da sebe uvijek postavljaju ispred drugih. Ne brinite o tome kako ćete nekoga popraviti. Recite kada osjećate nešto – kada ste povrijeđeni ili tegobni – i ne izvinjavajte se za to!
VAŠA MANTRA: Volim sebe i prihvatam se u potpunosti!

 

LAV
Pratite svoj instinkt umjesto da pratite plan. Prijavite se i pokažite se s krativnim stvarima koje ćete predstaviti drugim kreativnim ljudima. Provedite više vremena postavljajući pitanja, nego pričajući o sebi. Zapamtite da samo vi možete kontrolirati svoje izbore. U toj činjenici pronađite radost i uzbuđenje, umjesto frustracije.
VAŠA MANTRA: Kada dajem, primam još više!

 

DJEVICA
Dopustite vašem osjećaju za pragmatično da govori u vašem ljubavnom životu, ali ne i da preuzme kontrolu. Preuzmite rizik. Budite otvorenog srca. Recite svom umu da umukne kada želi da iznese sve razloge zašto ne bi trebalo da izađete na sastanak s nekim, ili zašto nešto neće uspjeti. Znajte da ste zanimljivi i pametni i osoba s kojom je zabavno razgovarati – ne dozvolite sebi da osjećate kao da gubite nečije vrijeme. Samo dajte sebi slobodu da postojite.
VAŠA MANTRA: Usuđujem da me ljubav vodi u nepoznato!

 

VAGA
Uradite stvari zato što ih želite. Prestanite pokušavati zadovoljiti sve ostale. Kada ste s nekim, dozvolite sebi da zaista budete s tom osobom u trenutku, umjesto da razmišljate o svim ostalim mjestima na kojima biste mogli ili trebali biti. Vjerujte svom instinktu, i svoju sposobnost odlučivanja. Pravite izbore koji će vas činiti sretnima i ignorišite ono što svi misle.
VAŠA MANTRA: Odlučujem živjeti bezbrižnost!

 

ŠKORPIJA
Dajte sebi dozvolu da budete srećni. Budite oni koji jeste – ne pokušavajte biti nešto manje kako bi drugima bilo udobno. Budite svjesni svojih negativnih misli, što ste ih svjesniji, one će manje vladati vašim umom. Pustite sebe da gravitirate slobodno prema ljudima koji vas nasmijavaju, i onima i koji vode ljubav laganije nego što ste vi navikli.
VAŠA MANTRA: Radost – to je ono što me čini bogatom!

 

STRIJELAC
Napravite prvi potez. Riskirajte. Odlučite da se izvučete. Sjetite se da sti vi oni koji kontroliraju svoj ljubavni život, a ne neko drugi. Budite svoje sretno i sjajno Ja, ali kada nađete nekoga s kim ste povezani, ne bojte se dopustiti toj osobi da vidi onaj dio vas koji je samosjestan, neizvjestan i uplašen.
VAŠA MANTRA: Biti sretan je biti – u ljubavi!

 

JARAC
Dajte sebi dozvolu da se smijete. Zapamtite to, da, ljubav uključuje neka praktična razmišljanja i malo logike, ali također, ali većinu vremena neće imati smisla. Pomirite se sa ovom istinom. Budite luckasti. Kada pronađete nekoga ko donosi ovu ludost, nemojte ih pustiti od sebe.
VAŠA MANTRA: “Ako ljubav nije ludost, onda nije ni ljubav”

 

VODOLIJA
Otvorite se, otvorite se, otvorite se. Ne budite skoro – vi. Nemojte biti sa zidom ispred. Neka vas ljudi vide. Budite ranjivi. Jedina stvar koju štitite držeći zidove ispred sebe je vaša usamljenost. Otvorite se onima koji vas čine malo nervoznima, to obično znači da vaše srce osjeća nešto sjajno!
VAŠA MANTRA: Ljubav me osnažuje!

 

RIBE
Sami odlučite šta želite. Odlučite se da zaslužujete veliku ljubav. Prestanite samo gledati kako se to događa drugima, i sa pretpostavkama da vi to nikada nećete imati. Vjerujte da ćete imati, vjerujte da zaslužujete. Postavljajte pitanja, recite ljudima kada vas zanimaju, recite “da” izlascima čak i kada niste sigurni da li vam se sviđaju. Izađite. Činite stvari. Zapamtite da se samo tako pojavljuju neočekivani trenuci.
VAŠA MANTRA: Ja sam dostojna velike ljubavi!

NARUČITE VAŠ LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018.

Komentariši