REIKI ENERGETSKI PRIVJESAK

SREĆA, LJUBAV, ZDRAVLJE, MIR, BLAGOSTANJE

 


Možete li se sjetiti kada ste zadnji put osjećali sreću, ili ljubav, bez briga o zdravlju i sigurnosti (posebno onoj financijskoj)? Ulagali ste i još ulažete velike napore, ali čini vam se da situacija nikako da se promijeni na bolje, ili se još više pogoršava. Ponekad napori i zalaganje, kao i sve što poduzimemo, nisu dovoljni. Za djelovanje pozitivnih sila u vašem životu, potrebna je  vaša dobra vibracija. S energetskog aspekta, i prema zakonima koji vladaju univerzumom,  dobra vibracija dolazi iznutra, tako da se i “popravci”  moraju izvršiti iznutra.

NAŠE ISCJELJENJE mora početi na podsvjesnom i emotivnom nivou, a prije nego se pozitivni rezultati naših napora manifestiraju na svjesnom, fizičkom (materijalnom) nivou.

Vjerovali ili ne, naša sreća, zadovoljstvo, zdravlje, i obilje koje privlačimo u život su ODRAZ NAŠE UNUTRAŠNJOSTI, i jedini način na koji možemo živjeti kvalitetnim životom je da djelujemo iznutra.

Medicina je dokazala da naše zdravlje ovisi o radu endokrinog sistema. Naime,  ukoliko jedna od žlijezda s unutrašnjim lučenjem ne radi punim kapacitetom ili je preforsirana, to se odražava na okolne organe u ljudskom tijelu, i u tom dijelu tijela se pojavljuje bolest. Također, jeste li znali da žlijezde s unutrašnjim lučenjem vare, probavljaju, proživljavaju i pročišćavaju naše misli i emocije, ono što smo proživjeli i ono što doživljavamo, a to je upravo uzrokom naših problema, i ono na čemu trebamo poraditi.  Drevna medicina o tome govori već hiljadama godina ranije, poznavajući da je tijelu neophodan balansiran rad žlijezda s unutrašnjim lučenjem, i da je moguće raditi na tom balansu.

Kako?

ENDOCRINE-SYSTEM-1

Žlijezde s unutrašnjim lučenjem primaju energiju iz energetskih vrtloga – ČAKRI. Čakri ima sedam, i svaka odgovara jednoj žlijezdi s unutrašnjim lučenjem. Rad svake čakre ovisi o našim mislima i osjećajima, a kao rezultat nam isporučuje zdravlje ili bolest, ljubav ili tugu, sigurnost ili strah, zadovoljstvo ili nemir itd.

Svaka blokada jedne od sedam čakri, ogledaće se kroz neki vid nezadovoljstva vašim životnim okolnostima.
Energiziranjem i pokretanjem vaših sedam centara, dovešćete svoj život u balans.

17474618_10154712283093579_2137785656_n

Za sve to je potrebno da imate razvijenu SVIJEST o uticaju ovih sedam centara na vaše životne okolnosti. Nažalost, uglavnom se događa da loše životne okolnosti dolaze kao rezultat djelovanja PODSVJESNIH programa, uglavnom pogrešnih, a na koje je neophodno djelovati. Djelujemo, dakle, prvo na našu PODSVIJEST i počnemo sa našim unutarnjim iscjeljenjem, a kako bi se to odrazilo na naše vanjske okolnosti.

REIKI ISCJELJUJUĆI PRIVJESCI namjenjeni su upravo tome da:

– djeluju na vašu PODSVJEST,

– djeluju na vaše eterično/vitalno tijelo (Auru)

– potaknu rad čakri (energetskih vrtloga) koje će stimulirati rad žlijezda s unutrašnjim lučenjem i iscjeliti bolesti vašeg tijela

– deblokiraju i energiziraju čakre (utiču na negativne misli i emocije)

– potaknu protok pozitivne energije koja će podići vaše vibracije i u život privući najbolje okolnosti.

REIKI ENERGETSKI PRIVJESCI – UNOSE BALANS U VAŠ ŽIVOT!

PROGRAMIRANI SU REIKI ENERGIJOM NA VAŠE IME I PREZIME I PREMA VAŠIM OSOBNIM POTREBAMA (ZA ISCJELJENJE OBLASTI ŽIVOTA KOJE SMATRATE PRIORITETNIM). REIKI ENERGETSKI PRIVJESCI SU URAĐENI NA POSEBAN NAČIN DA REFLEKTIRAJU SVJETLO I ISIJAVAJU ENERGIJU, ŠTO VEĆ MOŽETE UOČITI NA FOTOGRAFIJAMA.

VIŠE INFORMACIJA I UPUSTVA ZA NARUDŽBU MOŽETE DOBITI AKO NAM SE OBRATITE PORUKOM U INBOX ili email:astropraksa@gmail.com

#REIKI, JER VRIJEDI!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s