O NAMA

Astropraksa je porodična praksa kroz koju korisnicima želimo približiti vrijednosti astrološkog savjetovanja, i značenje Univerzuma čiji se odjek stvaran vjekovima odražava u nama.

Kažu da je ljubav najbolja motivacija, tako je i krenula priča o bavljenju astrologijom, zatim smo zajedničkom ljubavlju kreirali porodični “savez” i sretni smo što oboje ovaj posao obavljamo i dalje s ljubavlju i iskrenom željom da usrećimo iskrene poklonike astrologije.

Zahvaljujem svojoj učiteljici Mariji, koja me uvela u veličanstveni svijet astrologije prije 12 godina. Zahvaljujem mojim prijateljima i porodici koji su me ohrabrili da nastavim dalje razvijati talent. Zahvaljujem Bogu koji mi je pružio dar da ‘pričam’ s planetama. Zahvaljujem dobrim ljudima koji me pronalaze da ih kao astrolog savjetujem. I na kraju zahvaljujem na svojoj i vašoj SREĆI dok to činim!

 • Zar u tome i nije smisao?!


  Kratka biografija:

  Posljednjih 20 godina radila sam kao stručnjak u oblasti medija, tržišnih kominikacija, radeći reklamne kampanje kojima su se firme i pojedinci predstavljali u javnosti, ali tu je uvijek bio zanemaren mali čovjek i njegovi stvarni problemi.

  Ipak, mene su uvijek zanimali obični ljudi i njihove stvarne potrebe. Sve sam više uviđala da kupovina najljepšeg odijela neće riješiti vaš problem te da su naše najveće potrebe duhovne i emotivne prirode.

  Tragajući za odgovorima posljednjnih 12 godina sam izučavala primijenjenu psihologiju, komunikacije, religiju, duhovne i antistres tehnike, a kako bih stekla veliki dijapazon znanja kojima bih u prvom redu olakšala sebi.

  Astrologija, koju izučavam posljednjih 11 godina mi je omogućila da sva saznanja uz astrološke odgovore ujedinim i pomognem i drugima.

  Moja ljubav prema astrologiji i prema običnom čovjeku  natjerala me da ostavim svoju privatnu kompaniju te sva znanja i iskustva koja sam stekla školujući se širom svijeta, tokom moje karijere i perioda ličnog razvoja i duhovnog pronalaska, usmjerim da pomognem osobama koje imaju probleme da ih na što bezbolniji način riješe.

  Astrologija je moja velika ljubav, i za sebe više volim izjaviti da se bavim astrologijom, a ne da izjavljujem kako sam tamo neki famozni astrolog. Nadam se da svaki danom opravdavam kod svojih korisnika koji mi se obraćaju ovaj epitet. Kao prilog praksi mogu da navedem još i da smo suprug i ja Reiki majstor-učitelji i imamo svoje učenike širom svijeta. Vodimo Školu za dušu koja se bavi duhovnim razvojem, radom na sebi te nas mogu pronaći svi koji se interesiraju za jogu, reiki, meditaciju, i pohađati našu online školu. Astrologiju nikad nismo razdvajali od duhovnog, baš kao ni veliki majstori tokom epoha koji su izučavali, prihvatali i obznanjivali važnost astrologije za čovjeka. Oboje smo posvetili puno vremena proučavajući transcedentalno. Suprug je tehnička podrška Astropraksi i kao grafički dizajner i urednik stranica odgovoran za vizuelni dojam, kao i administrativne i tehničke poslove, dok moja malenkost nastoji svim silama istražiti i iskusiti astrologiju u saradnji sa zvijezdama.

  Pronadjite na našim stranicama ono što niste pronašli drugdje!

  Sretno čitanje!

  Azra & Nedzad Dzakulic

Advertisements

2 comments

 1. Čestitam. Gdje se mogu naći vaši dosadašnji radovi u vidu knjige? Slučajno sam naišao na članak o energetskim vampirima u za mene jako teškim životnim promijenama. Iznenađen sam saznanjima o kojim pišete i pronašao se u dosta toga. Još jednom vam čestitam i želim sreću u narednim aktivnostima koje itekako mogu biti od pomoći običnom čovjeku. pozz

  • Postovani, zahvaljujemo na pohvalama. Vise o clancima na tu temu pročitajte na nasoj stranici Skola za dušu, kao i na FB stranici Skola za dusu, a na kojoj se svakodnevno objavljuju tekstovi na temu ličnog i duhovnog razvoja. Pratite nas i dalje.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s