IZRADA HOROSKOPA

asasasatrtrtrtr

Natalna karta je osnova za izračun svih astroloških analiza (pomoćnih horoskopa) , a često je nazivamo i “karta rodjenja”, radix horoskop i dr., tako da je svejedno na koji od ovih pojmova naidjete, znajte da se odnosi na isto. Vaša karta rodjenja je doslovce mapa, koja astrologu omogućava da, iščitavajući astrološke simbole, napravi poveznicu izmedju zvijezda (makrokosmosa) i vas (microkosmosa). Pri tome moramo biti vođeni mišlju da “kako je na Nebu, tako je i na zemlji”. Savijestan astrolog će paziti na vašu privatnost i poštivati vašu intimu, stoga je nama na prvom mjestu diskrecija koju garantiramo svakom naručiocu. Radi se o vašem životu, a mi smo spremni i obučeni da vam damo najbolje smjernice.

 

Za izradu karte je potrebno mjesto, datum i vrijeme rodjenja (što preciznije).  Poželjno je poslati specifična pitanja na koja želite da vam astrolog odgovori.

Za vasu informaciju, želim napomenuti da su svi horoskopi koje radimo ‘tailor made’, dakle, napravljeni za svaku osobu pojedinačno, kao i svaka procjena i analiza, a što softveri ne mogu vidjeti.
Softveri, naime,  mogu dati donekle uvid, ali ne i pravu analizu.
Analiza, analogija i sinteza astroloških elemenata su najveće umijeće astrologa!
Vaša karta rodjenja će vam ukazati na vaše snage, slabosti, mogućnosti, čak i prijetnje, sa svrhom da na najbolji način iskoristite potencijale svog života i usmjerite se na oblasti koje vam zaista idu i energetski su podržane od zvijezda. Iskoristila najbolje od energije zvijezda za vaš život! Astrolog nije samo tumač, on je vaš prijatelj, onaj kome otvarate dušu i srce, kome povjeravate svoje najiskrenije tajne i želje, zato u astrologu tražite savjetnika, postavite precizna pitanja da biste dobili najpreciznije odgovore.
Ukoliko već posjedujete Natalnu kartu možete da naručite neki od pomoćnih horoskopa!
Srdačno vas pozdravljamo i radujemo se ako se odlučite da budemo astrološki savjetnik po vašem izboru.
Vaši
Azra i Nedžad Dzakulić

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s