JARAC 2018. – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP

jarac

VAŠE LIČNE ASTROLOŠKE PROGNOZE ZA 2018.

Šta li nam donosi godina nova? Da li ćemo prihvatiti promjene ili ćemo samo ponavljati ono što činimo posljednjih 10 godina? Vrijeme je da se zapitamo, Ko sam ja? Da li želim biti ona ista osoba kojoj ništa ne ide od ruke, ili ću prosmijeniti svoju sudbinu tako što ću promijeniti sebe i način na koji funkcioniram? A šta kažu zvijezde? Šta je to na što trebamo obratiti pažnju, evo zvijezde nam preporučuju:

 

JARAC

Januara je vaše doba i imaćete priliku posvetiti se sebi već na početku Nove 2018. godine. Sposobnost donošenja važnjih odluka će biti na visokom nivou, ali ipak planete upozoravaju da su određeni prekidi, raskidi ili tek crte koje trebate podvući, još preuranjene. Naučili ste stvari rješavati po brzom postupku, ali u ljubavi takve stvari ne funkcioniraju. Ne možete odrzati dijelove srca, a da ono ne prokrvari.

Riješite vaše ljubavne situacije na taktičan način i dozvolite sebi da budete kao i ostali smrtnici. Ako trebate uvesti rezove i radikalne poteze i raskinuti veze koje vas usporavaju u ostvarenju vaših ciljeva, imaćete prilike za to, zvijezde će vas prisiliti na to već sredinom Februara. Zato je poželjno da ne ulazite u avanture i odnose u koje se ne možete unijeti u potpunosti.

U ovoj godini ćete se usmjeriti na razvoj karijere, posebno zbog prisutstva Saturna vašeg vladara, i Jupitera planete obilja u vašem znaku. U Martu se potrudite biti odlučni i direktni u komunikaciji, bez neodređenosti i laži, a iste takve nemojte trpjeti od ljudi iz svoje okoline. Ne zamarajte se previše ljudima u okolini, jer će vas to samo usporavati na vašem putu ove godine, i ne nasjedajte na obećanja. Raščistite sve nejasnoće i u poslu i privatno sa ljudima oko vas, do kraja Aprila, i posvetite se uspjehu. Financijski povoljno razdoblje će vas pratiti već od kraja Aprila i moći ćete da se oslonite na vlastita sredstva i planirate ulaganja.

Oni koji vole riskirati ili žele uzbuđenja u životu, lako se mogu upustiti u ljubavne avanture. Zvijezde vam pripremaju iznenadna poznanstva i “pad” u ljubav. Oni koji su već u vezi ili oni u braku mogu uživati u djeci i kreativnim izazovima. Mnogi od vas će odlučiti unijeti promjene u svoj intimni život. Mogući su i sukobi s partnerom, ali prije da vam treba promjena, i nove aktivnosti koje želite unijeti u odnos. Divno od vas što niste baš toliko “hladni” koliko sviju želite uvjeriti, ima u vama i vatre. Od sredine Juna pospremite svoje porodične odnose, posebno ako se tiču financija, pozajmica, dugovanja ili nasljeđa jer možete doći lako u sukob oko istih. Rješenja se naziru od polovice Augusta.

Kraj Augusta vam priprem još ljubavnih iznenađenja. Ovo je vaša godina ljubavnih uspjeha i avantura, samo ako znate kako to da iskoristite a da ne budete povrijeđeni. Od 20. augusta vas očekuju mnogobrojna iznenađenja u ljubavi, interesantna poznanstva, moguće i na dalekom putovanju, ali svakako nešto što je puno strasti. Ljetne avanture će vas toliko pomjeriti iz vaše osi da ćete se jedva uhodati u posao od Septembra. Napeto po pitanju uspjeha i karijere će biti u Oktobru i Novembru, s tim da već od 25. novembra možete očekivati pozitivne rezultate u većini životnih oblasti.

Ljubavne planete će vas počastiti sa još iznenađenja krajem Novembra i početkom Decembra. Budite izbirljivi i ne dozvolite da vas ljubavne bombe miniraju da ne odradite svoju (poslovnu) domaću zadaću ove godine.

Jarčevi – 2018. za vas je godina uzbudljivih ljubavnih događaja.

RIBE VODOLIJA JARAC STRIJELAC ŠKORPIJA VAGA DJEVICA LAV RAK BLIZANCI BIK OVAN

 

NARUČITE LIČNI HOROSKOP ZA 2018.

Komentariši