RIBE 2018. – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP

ribe

VAŠE LIČNE ASTROLOŠKE PROGNOZE ZA 2018.

Šta li nam donosi godina nova? Da li ćemo prihvatiti promjene ili ćemo samo ponavljati ono što činimo posljednjih 10 godina? Vrijeme je da se zapitamo, Ko sam ja? Da li želim biti ona ista osoba kojoj ništa ne ide od ruke, ili ću prosmijeniti svoju sudbinu tako što ću promijeniti sebe i način na koji funkcioniram? A šta kažu zvijezde? Šta je to na što trebamo obratiti pažnju, evo zvijezde nam preporučuju:

RIBE
U Novu godinu ulazite veseli. Iako djelujete pod ograničeni okolnostima svjesni ste da posjedujete određeni nivo samospoznaje i moći zbog koje možete biti zadovoljni. Okruženi ste malom, ali provjerenom grupom ljudi kojima vjerujete. Svoje strasti ili držite pod kontrolom ili držite van dosega tuđih pogleda. Ova taktika je veoma pozitivna za vas. 2018. je za vas godina optimizma i dobrih prilika, a za mnoge Ribe i godina braka i dobrih poslovnih vezivanja. Do sada su vas pratile mnoge loše situacije i okolnosti, ali u ovoj godini slobodno sebi dozvolite da se opustite. U Januaru ćete biti puni energije i dobre volje.

Jupiter iz Škorpije vas podržava, daje dobre uvide i osnažuje intuiciju na koju možete da se oslonite. Od sredine Februa posvetite se karijeri i uspjehu. Usmjerite energiju u posao i ono što vam znači. Dobre prilike se nastavljaju i u Martu. Posvetite se sebi, svom izgledu, svojim idejama. Ne upuštajte se u nejasne veze i odnose, ionako ste i sami sebi nejasni. Posvetite se svojim, i realnim, ciljevima i onim što možete postići. Mart i April su povoljni za novac i zaradu od ličnog rada.

Angažujte se maksimalno. Jupiter će podržati pozitivne promjene i dobre navike, a one loše će samo pogoršati. Posvetite se dugoročnom planiranju i ciljevima. Počnite i sa štednjom. April je povoljan za druženje, finansije, planiranja i ulaganja, a povoljan je i za podizanje kredita kod banaka. Ako niste zadovoljni trenutnom domaćom situacijom u Maju, ne brinite, neće dugo potrajati. Više zadovoljstva ćete osjetiti već krajem Maja i u Junu. Ljubavne prilike su izuzetno povoljne u Junu. Usmjerite se na ljude koje volite, djecu, hobije, druženje. Juni i Juli vam donose predivno razdoblje. Imaćete dosta prilika da zasjate u javnosti. Ipak, neka kriza kroz posao ili čak iscrpljenost/zdravlje može nastupiti početkom Augusta.

Mnoge Ribe će biti u potrebi da se vrate lošim navikama ili u loše veze. Nemojte pokleknuti. Ovo je vaša godina posla i uspjeha, ako niste zadovoljni ljubavnim statusom, onda je bolje da pričekate da prođe period Augusta pa onda da riješite svoj ljubavni status. U Septembru ćete osjećati pad energije, a nećete biti niti u najboljoj mentalnoj formi za donošenje važnijih odluka, posebno kada su društvene okolnosti u pitanju. Pobrinite se za zdravlje. Uvedite neke tehnike relaksacije, a posebno čuvajte živce, jer ćete biti posebno radoholični. Neki problemi mogu nastati u komunikaciji s partnerom, ili javnosti. Nemojte se razočarati ako izostanu nagrade i priznanja koja očekuje.

Oktobar pak donosi povoljne financije, nagrade, priznanja, ili rješavate pitanja alimentacije, nekretnina, osiguranja ili od javnih i partnerskih projekata. Kraj Oktobra vam donosi izuzetno povoljne ugovore, pisma, odluke u vašu korist, čak i one zakonske. Krajem Novembra pripazite na iste, planirajte ali ne započinjite ništa novo. Neki problemi mogu se javiti kroz inostranstvo ili zakone, ali i vezi studija ili učenja. Suzdržavajte se od sukoba sa neistomišljenicima. Decembar iziskuje dodatne poslovne napore, ali i donosi zadovoljstvo. Novu godinu dočekujete baš prema vašoj želji.
Ribe – 2018. godina je za vas godina SREĆE I USPJEHA!

pročitajte još i za druge znakove:

RIBE VODOLIJA JARAC STRIJELAC ŠKORPIJA VAGA DJEVICA LAV RAK BLIZANCI BIK OVAN

NARUČITE VAŠ LIČNI HOROSKOP ZA 2018.

Komentariši