Mars u Jarcu – novac i posao

capricorn-mars

Crveni planet Mars konačno je napustio sazviježđe vatrenog Strijelca i ušao u znak svoje egzaltacije – Jarca, a što će trajati do 8. Novembra 2016.. Marsov boravak u Jarcu natjeraće vas da se više borite za svoje ciljeve, i povećati će vaše ambicije, a što je posebno korisno za napredovanje u financijskom i poslovnom segmentu vašeg života. Pripazite na njegov agresivni uticaj kada se susretne sa Mjesecom, koji će povećati impulsivnost i rezultirati naglim odlukama i to posebno u periodima oko 8. oktobra i 6. novembra. Ovom će se pridružiti i uticaj Urana i Merkura u kvadratu, a što može pomutiti vaše rasuđivanje, povećati egoistične težnje, i kulminirati prekidima, raskidima dogovora ili pregovora, gubitkom novca, optimizma…

Potrebno je da uskladite svoje poslovne i porodične aktivnosti jer može doći do perioda unutarnjeg razdora, ili tek grižnje savjesti po pitanju porodice i osobnih potreba koje će teško biti uskladiti s poslovnim prilikama, posebno u periodu oko 21. oktobra.

Susret Marsa i Plutona u Jarcu oko 22. oktobra posebno ćete osjetiti u psihološkom smislu, a što će vas natjerati da poredate svoje prioritete. Da li je vaša ambicija važnija od porodice i osoba koje volite? Pored ambicija rasti će vaše samopouzdanje,a nerijetko i seksualni apetiti. Ovo je i odlična prilika za psihološko osnaživanje, i prepoznavanje unutarnjih vrijednosti ili mana, u sebi i drugima. Ukoliko budete dovoljno “budni” da prepoznate loše od dobrih postupaka, ambicija i ciljeva, preispitate sve nedostajuće segmente, pozitivnim uticajem Sunca u Škorpionu početkom novembra, intenzivirati će se uticaj boravka ove planete borbe i akcije u Jarcu, posebno u prvoj sedmici mjeseca novembra. Ovo je period vaše borbe, ali i regeneracije, koja može početi i sa nekim gubicima, a samo kako biste gradili na čvrstim temeljima.  Vaše ambicije će biti naglašenije u oblastima života koje se odnose na kuću zodijaka kroz koju tranzitira Mars u Jarcu, a prema vašoj Natalnoj karti.

Vaš lični horoskop možete poručiti OVDJE

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s