LJETO, LJUBAV I ZVIJEZDE -VELIKI LJETNI HOROSKOP 2016.

Dugo toplo ljeto tek počinje. Hoće li za vas biti odviše vruće ili hladno pročitajte u astrološkim predviđanjima za vaš horoskopski znak! Provjerite svkako i svoj podznak, a zabilježite i istaknute datume te uporedite s vašom situacijom. Konsultujte zvijezde i napravite planove kako da izvučete najbolje iz svog života.

PORUČITE SVOJ HOROSKOP ZA LJETO 2016.

summerzodiac-1000

 

OVAN
Juli vam počinje uznemirujuće. Imate mnogo obaveza u krugu porodice i lične prirode, a koje ćete morati riješiti. Osjećate umor od poslovnih obaveza, posebno jer im nedostaje dinamike. Promjene u koje ste uložili dosta energije u proteklom periodu nisu dale rezultate koje ste očekivali. U poslovnom smislu, još uvijek ne možete ostvariti poziciju koju želite, kao ni lični uspjeh. Početak Jula je dobar period za mirovanje, odmor i posvetiti se porodici i kućnim pitanjima. Putovanja, a posebno ona daleka, kao da vam izmuču, mnogo je prepreka koje vam stoje na putu. Moraćet ih odložiti za neki bolji period. Intenzivjine ljubavno razdoblje, uz poboljšanje svih prilika vam dolazi od 14. Jula. Ovo može biti uzbudljiv ljubavni period. Nova poznanstva, lijepi romantični trenuci i dogadjaji ispuniće vaše srce u drugoj polovici Jula. Energija će vam rasti. Poboljšaće se svi ljubavni odnosi, odnosi s djecom, i sve u čemu uživate i što vas zabavlja. Ovo je odličan period za hobije, sportove, i poneke rizike. August vam donosi pregršt poslovnih i svakodnevnih aktivnosti, i vjerovali ili ne, ovo je mjesec u kojem možete da ostvarite važne poslove i poslovna poznanstva. Oko 10. augusta ćete prštati od energije i pozitivnih ideja, a očekujte i nagradu u financijskom smislu od javnih projekata, partnerstava kao i nagrade i priznanja. Ovo je povoljan period za edukaciju i sticanje novih vještina. Oko 25. augusta ćete imati posebnu potrebu za disciplinom i odgovornošću. Možete preuzeti važne poslove. Smiješe vam se poslovi s inostranstovm i novi ugovori. Za one bez posla, ovo može biti period zapošljavanja i potpisivanja ugovora za posao. U septembru će se stvari odvijati sporije nego što biste htjeli. Neke stvari će ponovo tražiti vašu pažnju, prepravke i ispravke. Obratite pažnju na papire i važne dokumente i projekte, kao i komunikaciju s kolegama. Septembar je pogodan za zakonska pitanja, i nešto što se vuče od ranije, a možete otputovati na putovanje koje odlažete. Oko 10. septembra pripazite na komunikaciju s partnerom i pretpostavljenima. Možda je vrijeme da smanjite žestinu kojom nastupate. Odnosi mogu doći u krizu, posebno oni s autoritetima. Oko 27. septembra ćete donijeti važne odluke, a vezane za vaš poslovni i privatni život.
Posebno povoljni datumi: 16, 25, 29. Juli, 03. i 11. August.

BIK
Komunikacije, posebno one s bližom okolinom idu povoljno. Imate priliku poboljšati odnose s porodicom. Jupiter i dalje daje podršku vašim ljubavnim pitanjima, i djeci, a što posebno možete odjetiti oko 9. Jula. Vaša lična moć, uticaj i autoritet kao da rastu. U odnosu s partnerom ipak kao da vam nedostaje energije da se izborite što želite, i čini vam se kao da svaki tren može izbiti rat. Nervira vas sve što vas tjera iz vaše zone konfora, a to su u Julu društvo vaših najmilih, kraća putovanja, komunikacija, prepiske. Možete imati i posebnu inspiraciju za govor, govorništvo, ugovore, učenje, pisanje i pisanje projekata. Uzbuđenje i napetosti u krugu porodice i vezano za lična pitanja možete očekivati oko 20. Jula, vaš ponos će biti izazvan, a izostaće i podrška prijatelja. August vam donosi ljubav i više zadovoljstine u svim oblastima, posebno vezanim za djecu, ulaganja, rizike, razonodu i zaradu. Od 6. Augusta, imaćete prilike za druženje, nova poznanstva i romantiku. Dakle, ako želite zaista ljubavno procvjetati, zvijezde savjetuju da sačekate august. Važniji ugovori i poslovi vas očekuju oko 23. augusta, kao i dobijanje važnih diploma, papira, ugovora. Možete se posvetiti ulaganjima ili tek počastiti sebe za naporan rad. Septembar nekim Bikovima donosi vraćanje na stare poslove, ali i vraća bivše ili stare ljubavi. Ukoliko dodje do nekih nesporazuma, znakte da planete iskušavaju čvrstinu vaših ranijih odluka. Mnogim Bikovima zvijezde najavljuju ulazak u bračne vode, a povoljan period za vjenčanja je tek od 25. septembra da vas ne uhvati period retro Merkura, a što je loš period za dugoročnost braka. Zadnje dane Septembra ćete osjećati manje zadovoljstva, ali će vaša energija rasti i upravo je to period kada ne trebate odustati od svojih namjera. Bez obzira što vi to sada ne osjećate, ali pred vama je jedno izuzetno predivno razdoblje uz sjajnu zvjezdanu podršku!
Posebno povoljni datumi: 3, 9, 19. Juli, 16. i 28. August, 1. i 11. Septembar.

BLIZANCI
Ljeto vam je počelo s mnogo više obaveza nego što biste željeli. Posebni optimizam osjećate u vezi rješavanja porodičnih ili stambenih pitanja, ali situacija se ne odvija srazmjerno vašem optimizmu. Neka ograničenja kroz partnera ili odnose općenito nije vam po volji. Vi koji ste uvijek za žustru komunikaciju, ovaj put kao da vam se ne dozvoljava da izrazite svoje mišljenje, i to vam nedostaje – da preuzmete glavnu riječ. Već od 20. Jula, ako uložite dosta strpljenja, a što vam inače ne dostaje, ukazuju se povoljne ljubavne, porodične prilike, kao i rješavanje problema koji vam je u posljednje vrijeme oduzimao najviše energije. Možda mnogo energije trošite na svakodnevne aktivnosti, i posao, ali uskoro ćete morati biti spremni za promjenu istog, jer to nije za vas odgovarajuće. Imate dosta otvorenih neprijatelja, i vrijeme je da promijenite okruženje. Kraj Jula je idealan za kraća putovanja, prepiske i nova poznanstva, ali nije povoljan period za avanture. Od 3. augusta može doći do pada volje i osjećaćete se u zamci. Nikako vam ne odgovara da sjedite i ništa ne radite. Ipak, ovo je idealan period da odmorite vaš aktivni um. Zbog problema u komunikaciji odnosi s ukućanima mogu biti narušeni, a takodjer i na poslu. Peropd oko 12. augusta svakako će biti rizičan za brakove, veze, privatne odnose, a posebnu pažnju obratite i na zdravlje. Trebaće vam sva mudrost svijeta, živci će vam biti napeti, i naćićete se pod teškim psihološkim pritiskom. Ovo je vrlo izazovan period koji su vam pripremile zvijezde, ali samo da biste naučili lekciju iz mudrog postupanja i poštovanja – Ono što želite drugima, želite i sebi! Odnosi, zaista imaju određenu dozu opterećenja, oduzimaju vam energiju, brakovi mogu donijeti nezadovoljštinu ili da se stalno žalite na partner. Preiuspitajte sebe, nakon ovog prodora energije planeta, vaši će se odnosi ustabiliti, ako naučite prvo poći od sebe. Zadovoljstvo u ljubavi ćete osjetiti već od 12. Septembra. Neka stara pitanja stana i porodice ponovo će doći na red, ali već ćete ojačati i imati podršku voljenih. Ukoliko istrajete, kraj Septembra najavljuje nalet u odličan period povoljan za ljubav, posao i financije.
Posebno povoljni datumi: 22.Juli, 20. Septembar

RAK
Juli započinjete u mašti. Puni ste inspiracije i velikih planova. Radujete se dalekim putovanja (ne nužno i fizičkim), druženju s najmilijima i djecom. Mnogo vaše energije odlazi na voljene. Bićete usmjereni na sebe, vlastiti izgled, vrijednosti, a manje na partnera što vam može zamjeriti. Konačno ste zadovoljni situacijom kroz dom i porodicu i maštate o idealnoj karijeri i uspjehu. Maštu, odlično možete iskoristiti u kreativne poslove, zabavu, druženje i zajedničke projekte. Krajem Jula više ćete biti usmjereni na zaradu i financijska pitanja. Iako prštite od energije, ljubav i dalje može biti samo u znaku maštanja. Čuvajte se sentimentalnosti posebno oko 23. Jula kada ćete biti posebno emotivno osjetljivi. August je puno povoljniji za kraća putovanja, komunikaciju, druženje s braćom/Sestrama, bližom okolinom, prepiske, ugovore i komunikaciju općenito. Sada je povoljnije vrijeme da se “otvorite” svijetu, nakon što ste napunili baterije. Zvijezde unose harmoniji i mir u vaš porodični život, i privatne poslove, kao i zdravlje. Ovo je idealan period za odmor, relaksaciju, posvetiti se zdravlju. Skupljajte energiju jer već od 23. augusta možđete očekivati nove poslove, ili tek ponude za poslove. Mnogim Rakovima će odgovarati poslovi s inostranostvom ili u inostranstvu. Septembar neće donijeti tako povoljne prilike, posebno ako donosite važne privatne odluke. Moraćete biti svjesni rizika, ograničenja i težine vaših odluka, a posebno kako se to odnosi na vaše najmilije. Budite u saglasnosti s partnerom i vašim ukućanima. Kraj Septembra donosi nove ljubavne ispite. One zauzete i u vezi očekuju izazovi i sukobi u odnosima, dok oni slobodni mogu očekivati nove ljubavne događaje, poznanstva i povoljno ljubavno razdoblje.
Posebno povoljni datumi: 09. Juli, 24. August

LAV
Juli započinjete u izolaciji. Više vremena ćete provesti u osami, i što vama nije svojstveno, voljećete da se važni događaji u vašem životu odvijaju daleko od očiju javnosti. Juli je pogodan za posvetiti se porodici, završiti važne projekte, i sve poslove koje imate obaviti preko institucija zatvorenog tipa (firme, studije, bolnice, sudovi..) Još uvijek ćete imati ograničenja kroz ljubavne događaje, ili ćete se prilagođavati novitetima u porodičnom životu, posvetiti djeci. Možda ste odlučili sve ponovo renovirati ili vam tek nedostaje energije, pa ćete se zavući u kući. Oni slobodni oko 19. Jula već mogu očekivati pogodak Amorove strijele. U vašem životu će zabljesnuti neka nova osoba, koja će vas u potpunosti osvojiti. Druga polovina mjeseca je rezervisana za burne ljubavne događaje. Možda se radi tek o ljetnim ljubavima, jer zvijezde nagovještavaju burne, ali prolazne veze. August je period u kojem treba da se posvetite poslu i zaradi. Novca neće nedostajati i da sebi priuštite kraća putovanja. Uzbudljivo ljubavno razdoblje počinje od 12. augusta. Za započinjanje ozbiljnijih veza, bolje je pričekati ovaj period. Čuvajte se impulsivnog reagovanja i pretjeranog izljeva emocija. Druga polovina Augusta je razdoblje u kojem ćete biti odvažni i emotivno hrabri, blistaćete na zabavama i u druženju. Povoljno razdoblje za daleka putovanja je kraj Augusta i početak Septembra, kao i za sve poslovne aranžmane, ugovore, nove poslove, pregovore, dopisivanje i komunikaciju s okolinom. Septembar će većinom, odnosno, skoro do kraja mjeseca biti uzbudljiv, pun pozitivnih događaja i ugodnih iznenađenja. Pripazite na financije, da ne biste prekomjerno bili rastrošni.
Posebno povoljni datumi: 25. Juli, 12. August.

DJEVICA
Juli započinjete u ozbiljnom tonu. Čak i kada su svi opušteni, i spremni za zabavu, vi ćete pronaći druge obaveze. Određene promjene vam dolaze kroz dom, kao i ograničenja, a što vam ne omogućava da se u potpunosti opustite i prepustite čarima ljeta. Već od 3. jula imaćete priliku se opustiti u društvu porodice i prijatelja. Očekujte podršku, kao i ideje za vaše nove planove i ideje koje imate. Shvatate da je potrebno biti realan, i stoga ne podliježete mašti i ne vjerujete u obećanja. Sve što nije “vrabac u ruci”, odbacite i ne trošite svoju energiju i vrijeme na to. Partnerski odnosi posebno mogu biti razočaravajući,ali i sa mnogo nejasnoća, tako da nećete biti sigurni u vlastite odluke. Posebno osjetljivi ćete biti po tom pitanju u periodu oko 23. Jula. Kraj Jula više ćete željeti biti u izolaciji, tražiti vlastiti mir i sigurnost, a nakon dosta dinamike u drugoj polovici Jula. Posebno emotivni ćete biti oko 31. Jula. Mogu vas uznemiriti misli o onome što smatrate ličnim uspjehom. Ni u Augustu nećete biti načisto šta učiniti s postojećim vezama i odnosima. Prilike u kući i u ličnim pitanjima će biti popraćeni s dosta ograničenja, čak i sukoba s ukućanima. Ne donosite nikakve važnije odluke u periodu od 6. do 10. Augusta. Sredina Augusta donoi izazovne situacije, a posebno one vezane za dom, porodicu, djecu. Potrebno je da budete strpljivi, odlučni i mirni. Težak tranzitni period očekuje vas i koncem Augusta. Možete posebno biti osjetljivi po pitanju karijere. Medjutim, neće vam nedostajati optimizma, bićete samouvjereni i sa velikim planovima, bez obzira na ograničenja koja donose planete. Možda je samo vrijeme da sazrijete i konačno se suočite s problemima. Septembar donosi rješavanje stari problema koji će se pojaviti. Posebno osjetljiv će bit 16. septembar. Možete postati žrtva obmane ili laži, kao i nejasnoća kroz odnose. Financijska situacija u septembru se popravlja. Kraj mjeseca nosi vam više odlučnosti. Riješenje situacije koja vas tišti je na pomolu.
Posebno povoljni datumi: 11.Juli, 24. August

VAGA
U Juli ulazite vrlo disciplinirano i odlučno, što nije inače vaša jača strana. Uporni ste da napravite dobru organizaciju i lični raspored, posebno po pitanju porice i privatnih poslova. I dalje vam nedostaje energije te se radujete odmoru. Odnosi, posebno oni bračni i dalje su na klackalici. Početak Jula je idealan za donošenje važnijih odluka. Odnosi, generalno, kod vas su na ispitu, a Saturn iz polja komunikacija insistira na strpljenju i upornošću, posebno kada su relacije s bližom okolinom, braćom/sestrama, kao i dopisima i prepiskama u pitanju. Osjećati ćete nezadovoljstvo, posebno oko 11. Jula, dok god je vaša Vladarica Venera u lošem aspektu s vašim Suncem. Morate da privedete kraju sve poslovne obaveze iako ste razočarani trenutnim razvojem posla. Ipak, ljepši period, posebno druženja, ali i prijatna poznanstva, kao i zarada od poslova, ali neki pokloni od porodice vam stižu već oko 22. Jula. August donosi interesantne ljubavne prilike, nova romantična poznanstva i trenutke već od 3. Augusta. Nemojte bježati u izolaciji, biti neodlučni ili stidljivi, sad je pravo vrijeme koje trebate iskoristiti za napuniti baterije. U Augustu su povoljna sva putovanja, i ona kraća i duža, u inostranstvo. Izazovna emotivna situacija očekuje vas oko 22. Augusta, možete postati impulsivni i emotivno osjetljivi. Sva zakonska pitanja, zdravlje i poslovi će izaći s povoljnim rješenjem. Septembar donosi više optimizma, osjećaćete se preporodjeno i sigurno u sebe, iako ćete morati da rješavate neke probleme koji će ponovo izaći na vidjelo. Iznenađenja po pitanju ljubavi, ljubavnih sastanaka, kao i susrete sa “starom ljubavi” očekujte oko 9. septembra. Kraj septembra vam donosi neke nemire, posebno u porodičnim odnosima, i ličnim pitanjima. Finansije će biti povoljne. Nastupite hrabro i odvažno.
Posebno povoljni datumi: 22. Juli

ŠKORPIJA
Već ste zaljubljeni u Juli i cijelo ljeto. Zvijezde vam već daruju interesantna ljubavna poznanstva i romantične veze, more i inostranstvo, kao i daleka putovanja, druženja, prijatelje i ispunjenje velikih planova. U ljubavi možete biti i previše maštoviti, vidjeti budućnost koja se još nije desila, zato, dok ste opijeni suncem i ljubavlju, ipak skinite ružičaste naočale, i gledajte situaciju realnije i sa zemlje. Bićete u prevelikom zanostu, tako da je savijet da se “prizemljite”. Koliko god željeli biti bezbrižni, neke obaveze će vas pritisnuti već oko 21. Jula, a što će vas pratiti i početkom Augusta. Previše ste u oblacima pa će vam poslovi i zadaci teško padati. Od 4. augusta, očekujte rezultate svojih napora, pohvale, podršku porodice i prijatelja. Veći dio Augusta je rezervisan za druženja i zabavu, posjete prijatelja, dalekih rođaka. Oni koji očekuju važne poslove i ugovore, mogu ih očekivati oko 20. augusta, kao i isplate. Ovo je povoljan period i za podizanje kredita, mada računajte na to da ćete imati i dosta izdataka. Cijeli Septembar ćete ostati u lijepom raspoloženju, i zvijezde će vas podržavati ali samo pod uslovom da ne očekujete previše, i da se opustite (ne prijeti vam nikakva opasnost!).
Posebno povoljni datumi: 03. Juli, 28. August

STRIJELAC
Juli za vaš počinje s dilemama. Emotivno ste podijeljeni, i ne znate šta trenutno osjećate, stoga se okrećete druženju, poslovima, prije nego privatnim stvarima. Odlučni ste da neke ljubavne veze držite na odstojanju, trenutno niste raspoloženi da se energetski previše trošite na to. Juli je povoljan za rješavanje ostavina, nekretnina, naplatu od partnerstava i generalno, dobit od drugih. Saturn u Strijelcu od vas traži preobrazbu ličnosti, i svjesni ste da prolazite duhovno važan proces. Ovo ljeto kao da ste odlučili “ostati kod kuće” umjesto da vas privlače daljine i avanture. Sredina Jula donosi ipak povratak vaše stare želje za avanturom i uzbuđenjima. Od 14. Jula je povoljno sve što je vezano za dalja putovanja, inostranstvo, hobije, vaše lične pustolovine, istraživanja, hobije, učenje. Upustićete se u kraću avanturu krajem Jula, ili tek flert. Bićete puni energije. August vam donosi poslovne obaveze, i određena ograničenja. Čuvajte se verbalnih svađa i sukoba, znate da imate britak jezik, a posebno u periodu oko 22. Augusta. Neće vam se dopasti nečije odluke ili kako vas tretiraju na poslu. Problemi u komunikaciji biće naglašeni do 7. septembra. Moraćete da suočite s problemima od ranije koji traže rješenje. Već oko 23. Septembra vas očekuje rješavanje situacije u vašu korist. Budite strpljivi.
Povoljni datumi: 23. Juli, 23. Septembar

JARAC
Juli već u startu donosi nove porodične izazove, mnogo vanjskih aktivnosti i osjećate kao da ste najpopularnija osoba na svijetu. Odjednom, kao da vas svi zovu na sve strane. Zaslužili ste, priuštite sebi lovorike. Zadovoljni ste vašim ostvarenim rezultatima i naporima. Mnogim Jarčevima je ovo godina uspjeha. Već krajem Jula ćete imati priliku naplatiti svoj trud, i u financijskom smislu, tako da ćete imati energije za zabavu i druženje, i kvalitetan odmor na moru. Početak Augusta je idealan za ljubav. One slobode očekuju nova poznanstva već od 4. augusta, bićete zaljubljeniji nego ikada. Posebno uzbudljivo ljubavno razdoblje očekuje vas oko 11. augusta. Budite konkretniji i zahtjevniji u ljubavi, nego inače. Nemojte držati distancu, i dozvolite sebi i malo avanture, ne mora sve biti čvrsto na zemlji i sa planom za naredne tri decenije. Pustite da vas ljubav vodi u nepoznato! Septembar donosi određene izazove, zastoje i probleme u komunikaciji. Nedostajaće vam diplomacije. Situaciju, posebno onu poslovnu rješavate oko 25. septembra, kada ćete i odahnuti. Ne nervirajte se previše.
Posebno povoljni datumi: 05. August i 23. August

VODOLIJA
Vi ste u nekom svom zanostu, ponešeni ljubavnim događajima posljednjih mjeseci, porodične i svakodnevne obaveze nikako vam ne odgovaraju. Rado biste bili – neobavezni i dalje, i uživali u društvu voljenih osoba. Enerija vam je u padu, a nekako ste se i “disciplinovali” s izlascima i partijanjem. Još uvijek se navikavate na promjene u vašoj okolini koje su vaz zadesile odnedavno i pokušavate sve ubaciti u svoj pretrpan raspored. Da i vaše strpljenje ima granice pokazaće se 14. Jula, kada ćete biti posebno impulsivni, naglo reagovati i biti spremni na svađu, posebno onu s partnerom. Odnosi mogu biti narušeni, a što će potrajati sve do 11. Augusta. Poslovnom situacijom možete biti zadovoljni, posebno od sredine Augusta. Vratiće vam se energija i volja, a svidjeće vam se i zarada. Mnoge Vodolije imaju odličnu priliku za sezonsku zaradu. Lijepi porodični i emotivni trenuci vas očekuju oko 25. augusta, bićete u potpunosti zadovoljno. Ako očekujete neke važne dokumente, ugovore i papire, možete ih očekivati u zadnjoj sedmici Augusta. Septemar vam donosi nove, ali i stare ljubavi. Već od 9 septembra imate prilike za interesantna ljubavna poznanstva. Bićete posebno raspoloženi za ulazak u novu vezu, romansu i druženja pod zvijezdama, a koje će vam za to biti naklonjene. Kraj Septembra dočekujete puni optimizma, a neke Vodolije će kraj septembra stupiti u bračne vode (ili pak zajednički život).
Posebno povoljni datumi: 26. August, 03. Septembar

RIBE
Juli vam donosi izuzetno lijepe trenutke za druženje s porodicom, ljubavnim partnerom, djecom, povratak u rodni kraj. Već od 4. Jula zvijezde vam nude ljubavne susrete, poznanstva i romantična druženja, a što će potrajati skoro cijeli Juli. Krajem Jula, posebno oko 28. mogu vas uznemiriti financijski problemi, ili tek obaveze, ali ćete ipak biti mirni i raspoloženi. Početak Augusta donosi emotivne nemire. Nećeti biti zadovoljni poslom, energija će vam biti u padu i stoga je ovo idealan period za odmor. Također, provjerite zdravstvenu situaciju, nervi će vam biti posebno napeti, a problemi više psihološke prirode. Zbog napetosti komunikacija i napetosti, posebno u odnosu s partnerima (ljubavnim i poslovnim) može dostići kulminaciju i završiti neslavno. Iako vam nije svojstveno, bićete čak i agresivni. Ovo je period izazova, ali i krize, posebno oko 13, AUgusta. Izazvaće vas neke bračne ne-prilike, problemi sa zakonom/sudovima, kao i problemi sa zdravljem. Ne preporučuju se daleka putovanja, jer je polje inostranstva i zakona ugroženo. Možete biti i lažno optuženi, a što će se kasnije i dokazati da ste u pravu. Zadržite osobnu moć i stav. Nažalost, ni kraj Augusta ni početak Septembra ne donose značajnija okončanja ovih planetarnih izazova. Najviše će stradati brakovi i ljubavni i partnerski odnosi. Najbolji način da izađete nepovrijeđeni iz ove situacije je da naučite balansirati, i biti više odlučni i mudri, kao i to, da uspostavite svoj unutrašnji balans i zadržite mir. Zato je ovo ujedno i lekcija za vas, da radite na svom unutrašnjem duhovnom miru. Posvetite se duhovnim vježbama, jogi, meditaciji, a pozitivne rezultate ćete osjetiti već od 11. septembra. Puno bolje ćete osjećati u emotivnom smislu. Zaljuite se u sebe i prekrasne ljubavne trenutke imaćete prilike doživjeti već 25. Septembra. Izbjegavajte prepireke i nesuglasice oko 30. septembra, i nedajte da vas uznemire nikakve glasine ili loše riječi. Energija vam se vraća i u punom elanu završavate “osvetničko” ljeto. Nekako ljeto nikako da vam ide u prilog, ali ovo je vaša škola, za nove pobjede koje vas očekuju.
Posebno povoljni datumi: 11. i 25. Juli

 

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s