Kako izvršiti narudžbu Natalne karte ili nekog drugog horoskopa?

asasasatrtrtrtr

 

Za naruadžbu vaše Natalne karte potrebno je da se javite u inbox ili na naš e-mail: , da mi napišete sLjedeće podatke: datum, vrijem i mjesto rođenja. Ukoliko vas zanima sinastrija, to je inače usporedba dvaju horoskopa, dakle; vas i vašeg partnera, ili potencijalnog partnera, potrebni su vaši podaci kao i njegovi. DISKRECIJA JE ZAGARANTOVANA. Vi se možete javiti i tražiti od nas više informacija o svakom horoskopu, Natalna, Sinastrija, Solarni, Ljubavni i nakon što se odlučite za neki, vi potvrdite narudžbu porukom da želite određeni horoskop, i tada mi pristupamo izradi vaše narudžbe. Isporuku narudžbe očekujete na vaš e-mail ili Facebook privatnu poruku, 24-48 sati od potvrde vaše narudžbe uplate. Prilikom izrade bilo kojeg horoskopa, a sukladno ponudi za dati horoskop, slobodni dte postaviti i sva dodatna pitanja na koja želite da obratimo posebno pažnju prilikom izrade vaše narudžbe. Ukoliko pak ne znate koji horoskop da naručite, onda je potrebno da napišete svoja očekivanja od astrologa i horoskopa a mi ćemo vam na osnovu toga dati prijedlog za određeni horoskop ili ponuditi kombinaciju.

Još nešto, što mnoge zanima: a to je; šta vi dobijete od Natalne karte ili nekog horoskopa i zbog čega to vama uopšte treba?

Dakle, Natalna karta najbolje opisuje sva životna područja, dakle vaše nedostatke, vaše snage, slabosti, mogućnbosti i kojim putem da krenet kao i kada da krenete kako biste ostvarili svoje ciljeve. Sav potencijal koji je osobi dat po rođenju može ostati tamo negdje nesikorišten ili da cijelo vrijeme idete stranputicom i da ulažete enormne napore u oblasti koje vam jednostavno ne idu od ruke, a istina je da ne idu jer svaka osoba ima određene spektre djelovanja koja idu uz osobnost i mogućnosti date osobe. Naravno, tu su još odgpvpri na najčešća pitanja koje ćete dobiti od Natalne karte kao što su; Pitanje o zdravlju, braku, porodici, okolnostima u kući, novcu, zaradi od ličnog rada, zaposlenju, karijeri, ljabavi, djeci, strastima, velikim planovima, putovanjima, obrazovanju, penziji, ulaganjima, nekretninama, operacijama, a uz dodatne konsultacije tranzita i progresivnog horoskopa, dobićete i oodgovore na pitanja kao što su: promjena posla, krediti, kupovina nekretnina ili pokretnina, studiji, udaja, kada udaja i kada bise mogao pojaviti mogući partner, raskidi veza, razvodi, sudski sporovi itd…
Provjerite zašto Astropraksa (Azra & Nedžad) uživa ugled klijenata širom svijeta već 10 godina.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s