HOROSKOP OKTOBAR /LISTOPAD 2015.

Love_Horoscope_Autumn_1846_1382706082

OVAN
Oktobar je počeo s padom energije iako ste i dalje usmjereni na vaše ciljeve. Ljubav je i dalje u fokusu, a oni slobodni pripadnici znaka mogu očekivati prijatne ljubavne dogadjaje. Oni u vezi, mogu naići na probleme, ali i očekivati povratak starih ljubavi. Izmjenjivaće se svadje s partnerom i pomirenja. Mjesec donosi mnogo izazovnih situacija i ništa nećete moći držati pod kontrolom. Posebno napeti možete biti oko 12. oktobra, a i komunikacija s partnerom će biti otežana. Moguća je i razdaljina. Za napredovanje u karijeri moraćete uložiti mnogo napora i volje. Krajem mjeseca će vas dočekati porodične situacije kojima ćete se morati posvetiti.

BIK
Oktobar može biti povoljan mjesec za vas. Ljubavni dogadjaji, povoljne situacije u polju ljubavi, nova poznanstva, romantični trenuci, ugodna druženja i prijatne okolnosti vezane za djecu očekuju vas oko 9. oktobra. Poslovna situacija je još u razvoju. Kreativnost i ideje su podržane od zvijezda, kao i pisanje i rad u medijima. Povoljan period za posao starta od 11. oktobra, kada ćete imati puno više mogućnosti za napredovanje. Posebno uzbudljivi romantični trenuci vas očekuju oko 23. oktobra. Blagi pad energije očekujete zadnjih par dana mjeseca.

BLIZANCI
Ovo je mjesec u kojem ćete najviše izazova imati u oblasti komunikacije, kraćih putovanja, odnosa s bližom okolinom, ugovorima, odlukama, prepiskama, ali će biti i dosta zadovoljstva. U odnosu s partnerom možete poraditi na osvježavaju zajedničkih uspomena, a moguće i da vam se vrate poznata lica. Izazovan, emotivno i mentalno napet će biti period oko 10. oktobra. Pripazite da ne izgubite strpljenje oko 21. oktobra. Poslovna situacija je bolja u posljednjoj sedmici mjeseca. Na neke ideje i ciljeve moraćete pričekati. Zadnje dane mjeseca posvetite se zdravlju i porodici. Poruka mjeseca je da se naoružate strpljenjem!

RAK
Početkom mjeseca zadesiće vas izazovne situacije u porodičnom okruženju. Mogući su sukobi s partnerom, kao i sa djecom. Ne pravite nikakve radikalne poteze ili promjene. Vaš optimizam je na visokom nivou, tako da ćete biti uspješni u komunikaciji i pregovorima. Ograničenja po pitanju ljubavi i dalje su prisutna. Financijska situacija je stabilna u odnosu na raniji period. Razvoj situacije možete očekivati od 23. oktobra ako iskoristite sve snage i napore. Od 24. oktobra dolazi ljepši period koji će ispuniti vašu emotivnu stranu života.

LAV
Ovaj mjesec energiju ćete usmjeriti na finansije, posao i zaradu. Možete se nadati promjeni posla ili radne pozicije. Mogući su manji problemi po pitanju papira, ugovora i računa. Ljubavna i bračna situacija su stabilne, ali i ograničavajuće. Najbolje je da ne očekujete previše od partnera. Od 17. oktobra usmjerite sve napore na zaradu. I partnerska udruživanja, kao i podrška privatnom biznisu, podržani su od zvijezda. U ljubavi bez previše dogadjaja. Od 25. oktobra manji porodični i financijski problemi.

DJEVICA
Čini se kao da se situacija ne pomiče s martve tačke, ali ne gubite nadu. Očekivanja od partnera i odnosa su prevelika, polažete previše nade u poboljšanje situacije. Možete biti u posebno radnom elementu. Konačno ste odlučili napraviti nešto za sebe. Ograničenja postoje u odnosu na okolnosti i okolinu. Više transformacije i moći možete doživjeti kroz kreativni rad, djecu. Osjetljiv momenat može biti oko 16. oktobra, kad će vam trebati sva snaga. Planete vas mogu iznenaditi i iznenadnim ljubavnim poznanstvom. Ovo je mjesec lijepih planeta u vašem znaku! Prijatni ljubavni dogadjaji očekuju vas oko 19. oktobra. Osjetljivi ćete biti posebno oko 23. oktobra. Od 28. oktobra je period povoljan za finansije.

VAGA
U velikim ste dilemama. Očekujete čudo. Morate biti pozitivniji. Odnosi i veze su vam još uvijek na klackalici. Po pitanju privatnog posla možete osjetiti zastoj. Mjesec je ipak poželjan za obraćanje velikim institucijama koje će vam pomoći u poslu. Iznenadnu pomoć prijatelja možete očekivati oko 8. oktobra. Od 16. oktobra će vam biti povoljnija komunikacija s partnerom, a poželjno je za ugovore, zakone, kraća putovanja. Oko 20. oktobra ćete imati izazovnu situaciju s članovima porodice. Ovo nije mjesec u kojem trebate donositi krupnije odluke koliko planirati. Nešto ćete izgubiti ili morati prekinuti 26. oktobra. Zadnji dani mjeseca ponudiće vam dvije opcije. Sretan rodjendan!

ŠKORPIJA
Konačno jedan lijepi mjesec za vas. Vaše ambicije i planovi se ispunjavaju. Možete se usuditi rizikovati na poslu, tražiti unapredjenje ili nove poslove, ali i dobiti pohvale i nagrade. Posebno povoljan period vas očekuje od 10. oktobra, kada ćete pored poslovnih uspjeha imati podršku planeta i u ljubavi. Očekuju vas nova poznanstva i uzbudjenja. Povoljne okolnosti vas očekuju i po pitanju zarade, kao i podrška banaka. Druga polovina mjeseca je puno povoljnija za započinjanje nečeg novog. Nemate potrebe za sumnju u sebe. Kućne okolnosti možete idealizirati, a poslovima pristupite fleksibilno. Ljubav je stabilna!

STRIJELAC
Strijelčevima ovo može biti naporan i izazovan mjesec, sa mnoštvom promjena i prepreka. Promjene i nestalnost, kao i razdaljinu, ili čak prekide možete očekivati po pitanju ljubavi. Izazove ćete najviše osjetiti po pitanju posla, zakona, ili školovanja. Posebno težak period može biti oko 9. oktobra te 24. oktobra. Pričekajte sa donošenjem ključnih odluka do poslije 16. oktobra. Zadnji dani oktobra donose vam promjene u karijeri ili finansijama, možete biti veoma emotivni i psihički opterećeni. Podršku pronadjite u društvu prijatelja ili grupama za podrsku.

JARAC
Oktobar može za vas biti financijski povoljan mjesec. Većina situacija se odvija po planu. Odnosi, brakovi i komunikacija s bližom okolinom je pod lošim uticajem. Moraćete da se suočite s problemima čije rješenje odlažete. Posebno emotivno izazovan može biti 12. oktobar. Neke iznenadne, povoljne, ljubavne prilike vam se ukazuju od 23. oktobra, osim ako vam je samo posao u planu. Većinu nesporazuma i probleme u odnosima ćete riješiti zadnjih par dana mjeseca. Ukoliko ste opterećeni finansijama, prepreke će biti uklonjene već od 27. oktobra i moći ćete nastaviti s realizacijom vaših planova.

VODOLIJA
Oktobar vam donosi povoljne okolnosti vezane za odnose, brak, partnerstva. Karijera vam se konačno čini stabilnom, a najvjerovatnije da ćete uspjeti ostvariti i financijsku dobit od drugih, bračnih ili poslovnih partnera, nekretnina i osiguranja, nasljedja i sl. Nemojte potpisivati važne dokumente i sklapati dogovore do poslije 9. oktobra, kada su vam planete puno naklonjenije. S financijske i zakonske strane će vam zvijezde biti naklonjene od 19. oktobra, a mogu vas u istom periodu zadesiti izazovni susreti. Možda se upustite u neku iznenadnu strasvenu vezu, bez obaveza, u vašem stilu. Od 27. oktobra pripazite na zdravlje.

RIBE
Ovo je mjesec izazova za vašu psihu. Imaćete dosta vanjskih okolnosti koje će kočiti vaše poslove i finansije, kao i zakonskih ograničenja. Ni situacija u porodici neće se činiti sjajnom. Posebno osjetljivi i ipulsivni možete biti oko 09. oktobra, posebno po pitanju posla i zdravlja. Bolje odluke i rješenja će vam se ukazati od 26. oktobra. Neki raskidi i financijski gubici su mogući oko 26. oktobra. Iskorisite uticaj politike, autoriteta i osoba na položaju ili uniformi (policija, liječnici i sl.)

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s