ZODIAK MANJU- Zaštita od negativnih energija

kmlčč

Manju zodiak je urađen prema zvijezdama, programiran prema planetarnom planu za vas, a na osnovu uvida u vašu Natalnu kartu i ima posebne periode kad specijalno djeluje, šalje posebnu zaštitu i energiju u pojedinim, za vas važnim periodima u narednih godinu dana. Uz Manju zodiak dobijete te datume i periode, pozitivne i negativne! 

en poljaa

Sudbina se može ali i ne mora ispuniti. Univerzum je za vas namijenio jednu sudbinu, ali splet okolnosti nastao djelovanjem drugih entiteta vas je odveo drugim putem, i time vaša suština nije ispunjena. MANJU ZODIAK je fina, mistična, drevna, iscjeljujuća energija koja otklanja blokade u ljubavi, zdravlju, finacijama, porodičnim odnosima i drugim životnim okolnostima podložnim utjecaju negativnih energija. 

zodiak manjuu

Astrološkim uvidom, na osnovu vašeg datuma, vremena i mjesta rođenja, se jasno vide prisutne blokade, one koje na vas djeluju sada i one koje vam dolaze. Preduhitrite loše aspekte i naručite za sebe zaštitu unaprijed, otklonite staru lošu karmu, oslobodite se utjecaja svega što vam krade energiju, otvorite vašu srčanu čakru za ljubav…

Uz MANJU ZODIAK privjesak dobijete za vas specijalno urađenu, ličnu mantru. ZODIAK MANJU u sinergiji sa osobnom mantrom koja podiže vibracije. Mantra se radi za svakog posebno i kreirana po potrebama koje su kod svakoga specifične, po vremenu i datumu rođenja. Mantra se čita jednom dnevno, sadržana je u par rečenica? Od sada, ista energija djeluje, u novom ruhu. Vas manju dobijete na kućnu adresu u obliku privjeska s vašim horoskopskim znakom.  Privjesak sa vrlo moćnim i dobrim djelovanjem za vas koji sada možete nositi i kao modni dodatak.

(Mantra je na nasem jeziku)

Zodiac manju s vašim horoskopskim znakom i mantrom posebno kreiranom za svakog po datumu rođenja i specifičnosti vašeg problema.

Više informacija zatražite porukom u inbox našeg Fb profila Astropraksa ili na naš e-mail: astropraksa@gmail.com

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s