Dijagnosticiranje i čišćenje ljubavne karme!

karmic-horacio-cardozo

 

Dijagnosticiranje i čišćenje ljubavne karme!

Imate problema u ljubavi: usamljeni ste, nikako da upoznate srodnu dušu, veze vam pucaju, obojene su lažima, preljubom, preprekama, ljubav vam nije uzvraćena…

Ovo su samo neki od simptoma, da ma koliko se trudite, ugađate, plemeniti ste, drugima ide bolje a vi ste nesretni u ljubavi. Pitate se, šta vama nedostaje? Ništa, vi ste u svojoj suštini potpuni i predivni, samo je vaše svjetlo zamračeno velikim oblakom ljubavne karme!

Očistite svoju karmu! Nudimo vam: čitanje ljubavne karme na osnovu datuma, vremena i mjesta rođenja – radimo specijalno programiran Manju energetski privjesak za čišćenje vaše Ljubavne karme!

Sve informacije vezane za dijagnosticiranje i čišćenje ljubavne karme zatražite porukom u inbox našeg Fb profila Astropraksa ili na naš e-mail: astropraksa@gmail.com

“Uslovljeni nastanak” je lanac radnji, odnosno uzroka i posljedica, koje proizvode karmičke posljedice. Njegovo se dejstvo može razriješiti, ali prvi korak ka tome je spoznaja, koja vas usmjerava oslobađanju od karme.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s