Budite odgovorni za svoju sreću.

wmrrzkmrdzkdtrzdtrzutrdudtruztrd

Već odavno znanstvenici potvrđuju svijet dinamicnih energetskih polja, dokazujući kako čovjek nije samo fizička struktura sastavljena od molekula, nego je – kao i sve ostalo u Svemiru – stvoren i od energetskih polja.

Michael Faraday i James Clerk Maxwell su smatrali da svaki naboj stvara “poremećaj” ili “stanje” u prostoru oko sebe, tako da drugi naboj, ako je prisutan, osjeća energiju. Ovo je znanstvena postavka koja objašnjava ljudsku sposobnost utjecaja jedne na druge: to je, primjerice, ono kad čovjek točno zna tko ga zove na telefon, ili osjeća da ga netko gleda s leđa, ili odmah zna da li mu se određena osoba sviđa ili ne. Sve to se može tumačiti skladnim ili neskladnim dodirom naših polja.

‘Iz nekog cudnog razloga ljudi kao da ne vjeruju da «rade na energiju» (Serena Alba,Geometrija Božanske Iskre)

Sve ima svoj polaritet, tako i energija; ona može biti pozitivna i negativna. O nama ovisi, o našoj podložnosti, koliko učešca u našem životu ima negativna energija.

MANJU, iscjeljujuci energetski privjesci. Sve informacije zatrazite porukom u inbox našeg Fb profila Astropraksa ili na naš e-mail: astropraksa@gmail.com

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s