HOROSKOP ZA JULI/SRPANJ 2015.

LJETO

OVAN – Juli vas može nagraditi obiljem ugodnih ljubavnih dogadjaja, zabave, ali i prekomjernog uživanja da zanemarite svoje profesionalne i porodične obaveze. Moguća su kraća putovanja i prepiske. U poslu ne očekujte napredovanje, više da ćete osjetiti stagnaciju. Imaćete problema u porodičnom krugu. Mnogi Ovnovi će biti spremni samo na avanture. Posebno svadljivi i agresivni ćete biti oko 15. jula. Od 24. jula vas ponovo očekuje povoljno razdoblje.

BIK – Iako imate mnogo želja, Juli ćete uglavnom provesti u krugu porodice ili prijatelja izdaleka (inostranstva). Komunikacija vam je na zavidnom nivou, ali pogoduju vam samo kretanja na kraćim relacijama. U ljubavi niste zadovoljni, stvari se ne odvijaju tempom kojim želite. Srećom, strpljenje je vaša vrlina, kao i upornost. Istrajte. Zauzmite se za sebe, inače vam slijede ljubavna razočarenja, posebno krajem mjeseca. Uživajte sa članovima porodice, i osobama iz bliže okoline.

BLIZANCI – Komunikativniji ste nego obično, a i okolnosti vam idu na ruke. Nemojte se samo previše zanostiti u priče koje servirate drugima, posebno ako nisu istinite. Slatkorječivost vam može donijeti mnogo ljubavnih prilika. Spremni ste za putovanja, ali i promjene. Neće vas držati mjesto, pa ćete se čak naći na jednom, čak na sasvim drugom mjestu. Promjena je ono što vam odgovara. Iznenadni i ugodni ljubavni dogadjaji vas očekuju oko 18. jula.

RAK – Početkom Jula možete biti prilično izolirani i u rješavanju nekih poslovnih ili pravnih pitanja. Odnosi sa drugima, posebno s partnerom su pod uticajem izazovnih vanjskih okolnosti i možete biti posebno agresivni/ljuti, a zbog čega ne želite u javnost. Možda samo kujete tajne planove i stoga vam treba izolacija. Financijske prilike su povoljne. Neke poslovne promjene, kao i odnosi s partnerom su u fokusu od 10. do 15. jula. U ljubavi uglavnom stabilno i bez većih promjena za one u vezama i brakovima.

LAV – Puni ste optimizma, planete vas podržavaju. Početak Jula vam donosi promjene u karijeri ili kroz vaš status (poslovni ili ljubavni). Bićete u sjajnom mentalnom fokusu. Neke pravne i obiteljske stvari moraćete obaviti daleko od očiju javnosti ili putem zakona. U drugoj polovici mjeseca mnogi će Lavovi stupiti u bračne vode. Nakon početne euforije, kraj mjeseca ipak s nekim otežavajućim prilikama kroz porodične obaveze. Ipak, očekuje vas sjajan mjesec!

DJEVICA – Iako na poslovnom planu i niste bas zadovoljni, porodične prilike, situacija kod kuće i odnosi sa prijateljima i bližom okolinom je pod sjajnim uticajem zvijezda. Iskorisitie Juli da više komunicirate. Nemojte se zanositi vašom slikom u javnosti, umoriće vas bez potrebe. Sredinom Jula očekujte sjajna druženja, ali i realizaciju vaših planova, kao i povećanje finansija. Ljubavne prilike se povećavaju ulaskom Venere u vaš znak od 20. Jula.
VAGA – Vagama Juli baš nije naklonjen, u poslovnom i porodičnom smislu. Trebaće vam mnogo napora da održite odnose, posebno one ljubavne. Srećom, diplomatija je vas adut. Sredinom mjeseca očekujte krize u porodičnom krugu. U krizi će biti mnogi brakovi. Utjehu potražite u krugu priijatelja. Možda je vrijeme da priznate da niste u pravu. Neki dugoročni poslovi na koje čekate, krediti i pozajmice imaju podršku zvijezda.

ŠKORPIJA – S poslovima ćete morati da odmorite i krenete u ljetne pustolovine. Imate sjajnu podrsku planeta za daleka putovanja, posjete rodjacima, druženje s članovima porodice i skladne odnose. U ljubavi previše maštate, tako da se ne zanosite nekim “velikim ljetnim ljubavima”, jer su takve veze prolazne. Sredinom mjeseca ćete pucati od energije, pazite kako je koristite. Od 25. jula, ipak je preporuka da se malo spustite na zemlju.

STRIJELAC – Niste u najboljoj formi da donosite važne odluke, posebno koje se tiču vaših odnosa ili odnosa s partnerom. U ljubavi vas očekuju promjene, tj, vi ste poprilično nestalni. Zvuk daljina je onaj koji vas privlači. Uputite se na dalja putovanja, a u ljubavi ne očekujte previše. Finansije su vam povoljne. Od 22. jula ćete posebno biti zadovoljni u financijskom smislu. Očekujte poklone!

JARAC – Čini se da vaši odnosi nikako ne štimaju, a juli vam ne ide na ruku. Agresivni Mars je napao vaše polje braka i porodičnih odnosa. Emotivno ste osjetljivi, a sve su prilike da će doci do mnogih razvoda i raskida. Posebno osjetljiv period je oko 16. jula. Od 24. Jula vas očekuje bolja podrska planeta, koja će donijeti olakšanje. Shvatite ovo kao kraj jednog lošeg i početak pozitivnog perioda u vašem životu.

VODOLIJA – Vama ne ide baš sjajno na ljubavnom planu. Ovo je jedan od mjeseci kad drugi ljenčare, a vi morate raditi. Učinite sebi posao zanimljivijim, jer imate priliku za napredovanje u financijskom smislu. Ne trudite se previše postići kroz karijeru ili poboljšanje životnog statusa. Zvijezde vam puno podrške daju kroz hobije, druženja, kreativne radionice, klubove. Ovo je prilika da zaradite od dodatnih angažmana ili sezonskog posla.

RIBE – Ribama ovo ljeto može biti posebno ugodno u porodičnom i ljubavnom smislu. Komunikacija s najbližima nije na najvišem nivou, ali ako planirate renoviranje kuće i sl, imate sjajnu podrsku. Druženje s prijateljima, kraći boravak na moru ili inostransvu proći će bez većih uzbudjenja. Posebno ugodan period i podrsku zvijezda na svim poljima imate od 14. jula pa do kraja mjeseca.

Astropraksa

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s