NEGATIVNE OSOBE

en poljaa

Ima negativnih osoba, toliko negativnih zapravo da, dok dođemo u njihovu blizinu osjetimo njihov negativitet. Negativna osoba, po prirodi stvari ne može biti privlačna, odnosno lijepa. Takve osobe nas ne privlače.

Otklonite svaku mogućnost da se ovo desi vama; da neko osjeti vašu negativnost.

MANJU, iscjeljujući energetski privjesci, jedinstveni u svijetu.
Sve informacije zatražite porukom u inbox ili na naš e-mail: astropraksa@gmail.com

 

Životni izazovi mijenjaju našu frekvenciju i time nas predstavljaju drugima. Poput jedne kapi boje u čaši vode, zamuti cijelu casu.

Tuga, bol, bijes, ljubomora…i mnoge druge negativne emocije u sebi nosimo još iz djetinjstva. Naravno da smo kao djeca imali neispunjene želje u vidu mnogih igračaka koje nisu sigurne za djecu i slično. Kasnije, kroz život, počeli smo nakupljati i upoznavati ostale negativne osjećaje; ljubomoru, mržnju… I naravno da smo u tinejdžerskoj dobi imali neispunjena očekivanja od naše “ljubavi života”. I tako, dalje kroz život, negativna osjećanja se nakupe i žive u nama, traže da se izraze. Svaki put kada vi kasnije ne odreagirate sukladno situaciji, zapitajte se, da li to iz vas reagira povrijeđeno dijete, ili pak razočarani tinejdžer, ili, nedočekani ljubavnik, ljubavnica…
Naše emotivno tijelo, s pravom nazvano tijelom boli, živi kao sastavni dio nas i uvelike uzima učešće u kreiranju našeg života. No, takvo, puno negativiteta, nije nam baš od pomoći, već baš nasuprot. Ovo je zapravo velikim djelom negativna energija koju smo sami sebi donijeli i koja nas sprječava da živimo život kakav nam pripada.
Zaštitite svoju auru. Nezaštićena aura je kao kuća koja ima otvorene prozore da bi ušao svježi zrak. Ali, ukoliko je prozor predugo otvoren, svakakvi ostali, negativni entiteti ulaze kroz prozor.
MANJU, iscjeljujući energetski privjesci. Više informacija zatražite u inbox ili na naš e-mail; astropraksa@gmail.com

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s