Horoskop za Juni / Lipanj 2015.

b_1432887180_869

#OVAN – Najviše zapleta možete očekivati na ljubavnom planu. Dogadjaji, bili pozitivni ili negativni ce se uvećati. Očekuju vas putovanja i povoljna zbivanja u vezi ispita, ugovora i sudova. Osjećate se slobodno i nesputano da konačno činite što želite. Kulminacija ljubavnih događaja vas očekuje oko 29. 06. Raskrstite sa svim što vas sputava.

#BIK – Još uvijek ste neodlučni. Posebno s dugoročnijim planovima. Mnogo sanjarite i imate visoke ciljeve. Najviše ograničenja vam dolazi kroz vlastiti dom i okolnosti. Financije su u ovom mjesecu povoljne, ali pripazite na izdatke. Unutar sebe se osjećate moćno, kao da ste dobili dodatnu snagu. Istrajte na tome, posebno u ljubavi. Najveće bitke vodite sami sa sobom. Osjetljiv datum je 26.06. kada su moguće brige u odnosu s ukućanaima ili s partnerom. Priuštite sebi izlet, koncert ili filmsku večer s prijateljima 09.06.

#BLIZANCI – Puni ste energije, ali i dalje u nedoumici ili lošoj poziciji kad je u pitanju karijera i posao. Maštate o većem uspjehu ili promjeni posla, ali i dalje ste pod ograničenjem Saturna. Uživajte u miru vlastitog doma i s ukućanima. Priuštite sebi kraće putovanje. Ne opterećujte se tračevima i ne radite ništa “iza zatvorenih vrata”. Izadjite u javnost, upoznaćete neke nove, neobične ljude. Uključivanje u neke klubove, sekcije i sl, ce biti od koristi. Posebno povoljno razdoblje vas očekuje oko 20. i 25. 06.

#RAK – U odnosu s partnerom još uvijek se ne zna ko više dominira. Osjećate kako se stvari odvijaju sporo i suprotno od vaših želja. Željeli bi ste više autoriteta i pohvala za zasluge koje vam pripadaju. Vrijeme je da se malo maknete od kuće. Ukoliko ste u mogućnosti odite na neko dalje putovanje (u inostranstvo). Značajan datum za neke važnije odluke je 16.06. Neka ograničenja u ljubavi oko 29.06.

#LAV – Mjesec Juni/Lipanj vam donosi pozitivne promjene, posebno one vezane za lični uspjeh i karijeru. Mnogi od vas počinju s formiranjem doma, preseljenjem ili gradnjom kuće. Iskoritite pomoć prijatelja. Period je povoljan za pozajmice i kredite. Venera je u vasem znaku bićete posebno šarmantni i privlačni. Od previše “slatkog” je moguće pretjerivanje, pa pripazite da ne dobijete višak kilograma. Prihvatite promjene kroz posao. Posebno povoljni datumi su vam 11. i 20. 06. Malo problema s ukućanima oko 26./27. 06.

#DJEVICA – I dalje se borite s nekim unutrašnjim brigama i stragovima. Osjećate se ograničeno kroz komunikaciju, putovanja i posao jer morate da ulažete dosta napora. Odnosi s drugima su preidealizirani ili nejasni. Još uvijek ste slabi da se izborite za svoje mjesto. Ne pokušavajte s taktikom, bolje je da pokažete zube. U odnosu s djecom, mladima, u edukaciji, hobijima palica moći je još uvijek u vašim rukama. Rizikujte! Osjetljiv period, posebno za karijeru je 15/16 06., a povoljan 20.06. Ne izlažite se previše javno, djelujte iz pozadine!

#VAGA – Mjesec je jako povoljan za ispite, studije, zakonske stvari i putovanja u inostranstvo. Usudite se planirati VELIKO! U ljubavi je dosta nestabilno i promjenjivo, ne maštajte o braku, uživajte u kratkim ljubavnim trenucima. Vrijeme ograničenih finansija je prošlo, sad možete već da planirate neke investicije ili preuzmete rizike. Ukoliko se osjećate previše usamljeno, možda je vrijeme da se naviknete samostalnosti. Oslonite se na prijatelje. Povoljan datum je 19.06. a nepovoljni 11. i 25. 06.

#ŠKORPIJA – Dosta vam je lažnih obećanja, vrijeme je da stvari preuzmete u svoje ruke. Očekujete da dobijete ono što vam pripada i spremni ste da se borite za to. Karijeru i posao ostavite malo po strani, pa ovaj put prvo čistite od svoje kuće. Previše ste se zavaravali domaćim okolnostima koje nisu idealne. Ne paničite zbog finansija, zastoj na ovom polju je privremen. Dobićete što vam pripada. Ovaj mjesec ste odlučili istjerati pravdu na vidjelo. Povoljni datumi za privatna pitanja su 05. i 18.06, a izazovni 13. 06 (oko finansija) te 20.06.

#STRIJELAC – Komunikacije s bližom okolinom i odnosi s partnerom vam “škripe”. Pazite da izbjegavate konflikte i agresivno ponašanje. Žrtva ste obmane nekog iz vaše bliže okoline, a ne štimaju odnosi s braćom/sestrama. Ukoloko planirate “bijeg” u inostranstvo, planete vam otvaraju put, i nemojte da vas grize savijest. Neke promjene pa čak i raskidi u ljubavi su mogući, ali sve u korist viših ciljeva koje vam je namijenio svemir. Pravna pitanja su povoljna, zakon je na vašoj strani. Oko 16.06. može biti nezgodan period za veze i brakove. Svadje s partnerima su moguće. Izbjegavajte putovanja taj dan kao i ekstremne sportove zbog povreda. Povoljan period od 19. do 21.06.

#JARAC – Još uvijek ste na stabilnoj poziciji, gazite polako. Većih pomaka nema, osim sto je više poslovnih i svakodnevnih aktivnosti. Promjene u odnosima s okolinom i dalje stoje, mogući su neki prekidi odnosa sa bracom/sestrama. U dilemi ste sta učiniti. Ništa, jer ionako idealizirate da su ti odnosi u redu, ali nisu. Ne obraćajte pažnju i posvetite se novim poslovnim projektima, jer imate šansu za dodatne poslove i angažmane. Kritični datumi za odnose su 11.06. i 25.06. Od 15.06. vaš vladar Saturn je u povoljnoj konstalaciji sa životnom energijom, pa ćete dobiti novu energiju za napredovanje. Istrajte u ambicijama.

#VODOLIJA – Ne trošite energiju na stare, izgubljene ljubavi. Više ćete se usrećiti izlascima, boravkom vam kuće ili na poslu. Ljubavni zov je jak, ali postoje ograničenja koja vam ne dozvoljavaju postojanost veze. Jedino ako ste ludo hrabri vaša ljubav će procvijetati. Budite direktni i odlučni u ljubavi. Neke promjene i nestabilnost možete očekivati na polju finansija. Ovo je povoljno ukoliko se bavite kreativnim poslom. Moguće je napredovanje na poslu i u karijeri. Karijera vam postaje stabilna. U odnosim u javnosti i javnom predstavljanju budite obazrivi i dozirajte “nastupe”. Povoljni datumi za ljubav su 15. i 16. 06.. Nepovoljni datum u odnosima s partnerom ili u javnosti je 29.06.

#RIBE – Možete da osjećate blokadu u komunikaciji i odnosima s okolinom. Mnogo toga vam je na pameti i nemate vremena sve da stignete. Ograničeni ste kroz zakonska pitanja, školovanje ili inostranstvo. Više sanjarite daleko od očiju javnosti i ne otkrivate previše. Tajanstveni ste. U poslu imate sjajne prilike da napredujete. Negativni datum za neka porodična pitanja su vam oko 8.06. i 16.06. Situacija koja vas je dugo pritiskala se rješava povoljno od 26.06. Ovo je mjesec pripreme za bolji ljubavni period koji vam slijedi od 26.06. Istrajte!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s