NAUČNI DOKAZI O ZNAČAJU ASTROLOGIJE

solar system

 

 

Sunce nije samo statična zvijezda, vec dinamični vatreni organizam. Sunce mijenja svoje raspoloženje svakog momenta, što utiče na cijelu Zemlju. Ništa se ne dešava na Zemlji, a da se ništa nije desilo na Suncu. Jeste li znali da tokom sunčeve eklipse cijela zemlja utihne? Ptice prestanu pjevati 24 sata prije. Životinje se umire i formiraju u grupe u cilju zaštite. Majmuni, koji su inače bučni, umire se i čak siđu sa drveća.
Sunce, u trenutku vašeg rođenja, i nebeske konstalacije planeta prema istom, određuju vašu suštinu. Konsultujte Natalnu kartu! Otkrijte šta je makrokosmos pripremio za vas!
Pitagora je vjerovao da svaka zvijezda, svaki planet i svako nebesko tijelo (satelit) daje jedinstvenu vibraciju kroz svoje kretanje dok putuje prostorom.

Tokom proteklih decenija objavljena su mnoga naučna istraživanja koja govore u prilog uticaju Mjeseca na ljudsko ponašanje i protiv njega. Istraživanja su analizirala pojačanu aktivnost uma, povećane posete opštim ili psihijatrijskim medicinskim ustanovama i žalbe ljudi na učestalije fizičke i psihičke probleme.

Svi objekti, uključujući zvijezde, planete i satelite, zajedno sa svojim materijalnim (vidljivim) karakteristikama emituju suptilne (nevidljive) frekvencije. Te fizičke karakteristike i suptilne frekvencije utiču na nas u različitim stepenima na fizičkom i suptilnom nivou.

Frekvencije koje emituje Mjesec utiču na frekvencije našeg mentalnog tijela tj. na ljudski um. Pod ’umom’ mislimo na naše misli, emocije i želje. Um se sastoji od svjesnog i podsvjesnog uma. U podsvjesnom umu imamo utisnute mnoge impresije koje određuju našu osnovnu prirodu i posebnost. Mi međutim nismo svjesni misli i impresija u našem podsvjesnom umu. Ove impresije su skupljane tokom mnogobrojnih prošlih života.

Ove impresije u našem umu su katalizator za sve naše misli i radnje koje proizlaze iz njih. Impresije i naše misli emituju sopstvene suptilne frekvencije.

Posljednjih 30 godina, astrologija dobija na značaju, jer postoji sve veći broj naučnih dokaza o uticaju makrokosmosa (planete, zvijezde..) na mikrokosmos (čovjeka).

Zvijezde ne povlađuju, one primoravaju. Saznajte kako su u vašj Natalnoj karti aspektovani Sunce, Mjesec i ostale planete koje vrše ogroman uticaj na vaš život, saznajte “gdje plovi vaš brod”

Sve informacije o izradi Natalne karte zatražite porukom u inbox naše Facebook stranice Astropraksa ili na naš e-mail: astropraksa@gmail.com

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s