NATALNA KARTA=MAPA VAŠEG ŽIVOTA

ZUTUTZUTZUTZ

Sto nam otkriva NATALNA KARTA?

Natalna karta nam pokazuje kakva smo osoba, koje su naše želje, naša strast, mogucnosti i sposobnosti. Natalna karta nam razotkriva naše mane, naše slabosti, karakteristike, kao i kako nas okolina doživljava. Pomoću Natalne karte Astrolog može vidjeti vaše potencijale, mogućnosti, talente, a sto može pomoci pri odabiru karijere. Natalna karta otkriva kakvi ste u ljubavi, kakvog partnera tražite a kavog partnera treba da tražite kao i šta da očekujete od njega…i mnogo vise.

Sve odgovore na vaša pitanja daće vam vaša Natalna karta. Prilikom narudžbe svoje natalne karte slobodni ste postaviti dodatna pitanja a na koja želite da vam astrolog da odgovor. Da, sve što vas je oduvijek brinulo.

Kao profesionalni astrolog, uzimam vrlo ozbiljno predmet rada jer se govori o tuđoj sudbini. Obzirom na ozbiljnost u pristupu svome radu, jamčim za visoku kvalitetu i preciznost svojih proračuna. Kao garant iza mene stoji više od 10 godina bavljenja astrologijom, izučavanja astrologije i najbitnije, življenja astrologije.

Vašu narudžbu vam mogu dostaviti u pisanoj formi putem Facebooka, maila ili u direktnom skype razgovoru gdje me možete pitati šta god vas zanima. Diskrecija je zagarantovana.Narudžba vam dostavljam 24-48h od potvrde uplate. Ovo je naš način poslovanja već godinama i nijedan klijent nije ostao zakinut. Svi su nas preporučili svojim prijateljima.

Sve informacije zatražite u inbox našeg Fb profila Astropraksa ili na naš e-mail: astropraksa@gmail.com

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s