VELIKI LJETNI HOROSKOP 2012. – VAGA

“VELIKI LJETNI HOROSKOP 2012. Podijelite s prijateljima koji su isti znak…. Sretno i dugo toplo ljeto želi vam vasa- ASTROPRAKSA))))”

Vagama se u Junu javljaju sjajne prilike za daleka putovanja i saradnju s inostranstvom. Sjajni aspekti Venere i Jupitera daju vam obilje optimizma. Također su naglasene vase diplomatske i komunikacijske sposobnosti. Uran vas potiče na promjene. Problemi s partnerstvima i vezama su jos na klimavim nogama. Konačno, morate popustiti, a kako bi ostvarili mir u kuci. Vaše ambicije i ciljevi će morati pričekati kraj ljeta.
Sredinom Juna dozivljavate vrhunac karijere za ovo ljeto i mozete konačno na zasluženi odmor. Odgovara vam da istražujete nove destinacije i nove oblasti. Ljeto vam nudi sjajne prilike da upoznajete ljude iz inostranstva. Ispite završavate uspješno, mada vam Merkur u kvadratu s vasim Suncem remeti koncentraciju. Vise ste za vas razmaženi stil i moto ‘udri brigu na veselje’. Već od 21. Juna bi ste trebali odloziti sve poslove i otici na odmor, jer uz najveće napore nećete uspijevati završavati poslove. Iskoristite priliku za druženje i da zasjate u većem društvu u periodu od 23.- 25. Juna. Od 26. Juna postaćete mnogo pričljiviji, riječi će kliziti iz vasih usta. Ovo je prilika da povećate svoj krug prijatelja, upoznate nove i zanimljive osobe i odete s društvom na putovanje. Jednostavno, imate priliku da budete centar energije svakog društva. Ovo je izvrsno vrijeme i za planiranje dugoročnijih životnih ciljeva. Posebno će vam imponirati biti okruženi uspješnim osobama kao i mladjim ljudima. Ovo je ljeto – ljeto mladosti za vas!
Kućne prilike će vas zamarati, jednostavno s ukućanima nećete moći naći zajedničku. Sjajne ljubavne prilike vam se ukazuju oko 27. Juna!
Interesantnu osobu mozete upoznati na kraćem putovanju ili posredstvom prijatelja. Biće to lagane i ugodne razmjene riječi.
Početak Jula također vam daju prilike za putovanja u inostranstvo, kao i posjete rodjaka iz inostranstva. Manje sukobe s ukućanima možete imati oko 3. Jula. Najbolje da popustite. Iznenadni , burni ljubavni događaji, koji isto tako kako su se pojavili mogu i završiti očekuju vas od 05.-08. Jula. Ovo je pravi primjer prolazne ljetnje ljubavi, pa izaberite da li ćete uzeti što vam se pruža ili opet patiti. Ionako vam veze i odnosi ne idu bas najbolje skoro cijelu godinu. Od 07. Jula sjajne prilike se pružaju onim Vagama koje se bave kreativnim ili umjetničkim zanimanjima, kao i medijima. Od 09. do 12. Jula vas očekuje burna rasprava, svadja ili nesuglasice s partnerom. Pasti će teske riječi, pa stoga bolje spriječite nego da liječite. Izuzetno povoljan period za vas pun zadovoljstva, optimizma, čak i novaca vas očekuje od 14. Jula. Čak je sjajn period da se vratite na posao. Profitiraće mnoge Vage u financijskom smislu. Emotivno napet period vas očekuje oko 19. Jula, nećete biti bas najzadovoljniji! Od 20. Jula imate velike prilike za nove ljubavne romanse. Mnoge Vage imaju šansu za pomirenje sa starim partnerom ili povratak stare ljubavi. Iskoristite ovaj izuzetan period pun ljubavi i strasti. Boravkom Marsa u Vagi pucaćete od energije, ali ćete biti i puno ratoborniji. Razvijajte samokontrolu. Izuzetno prijatni dani vas očekuju oko 28. Jula! Druženje, konverzacije, prepiske, kraća putovanja….i sve sto je ‘bla-bla-bla’)
Manje napetosti vezane za domaće prilike 30. i 31. Jula.
August počinje udarno s ljubavnim prilikama. Pazite da se uludo ne zaljubite i ne patite oko 3. Augusta.
U augustu vam se pružaju sjajne poslovne prilike, čak i dobit od vasih novih kontakta, suradnje s inostranstvom, sudova i sl.Ipak, već od 10. Jula situacija s poslom, kao i u vlastitom dom će vas natjerati da se vise angažujete na ovim ‘terenima’. Iako će vam se ukazivati i dalje prilike za druženje, malo bi trebalo da smanjite intenzitet izlazaka. Vise se bazirajte na to da rješite nagomilane probleme, koje ste zapostavljali prethodni mjesec. Od 13. Augusta će situacija u odnosima s partnerom biti posebno zategnuta. Velike šanse za popularnost i društvenu scenu vam se ostvaruju oko 17. augusta, boravkom tri planete u Lavu koje intenziviraju dogadjaje u vasem zivotu. Od 23, Augusta će vas zabrinuti financijska situacija. Previše trošite nego akumulirate. Zbog toga bi ste mogli zadnju sedmicu augusta totalno da se povučete u kucu, što je i preporuka.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s