VELIKI LJETNI HOROSKOP 2012. – ŠKORPIJA

“VELIKI LJETNI HOROSKOP 2012. Podijelite s prijateljima koji su isti znak…. Sretno i dugo toplo ljeto želi vam vasa- ASTROPRAKSA))))”

Ovo ljeto krenulo vam je poprilično sjajno iako ste cijelo ljeto poprilično zanešeni. Ispunjavaju se neke vase sitne mastarije. Porodične prilike su pozitivne, komunikacija s ukućanima je bolja nego ikad. Imate bas razloga da budete zadovoljni. Smetnju mogu predstaljati uglavnom javni poslovi i previse zanovjetan partner. Mnoge Škorpije u Junu će biti nesretno zaljubljene, očekujući princa na bijelom konju, koji nikako da dodje. Bolje bi bilo da prestanete toliko sanjariti i posvetite se doprim realnim prilikama koje vam se pružaju. Mars u Djevici vas dopinguje s dosta energije, tako da ste spremni za pokret i obavljanje razmih aktivnosti. Pozitivne vijesti, putovanja i odlazak na more, očekuju vas već od 21. Juna. Ulaskom Sunca u Raka,i ostalim pozitivnim nebeskim uplivima bićete kao kralj na tronu.Oni koji zadnju sedmicu provode radno, nije bas najbolja prilika za zamjeranje šefovima ili traženje povišice. Početak Jula nije dobar za posao, pa je najbolje da uzmete odmor u tom periodu. Iako je situacija u kuci nejasna vi i dalje imate ideje o renoviranju ili izmjenama, kao i popravljanju okolnosti koje dugo očekujete da se riješe ‘same od sebe’. Ne kujte planove na losim osnovama, posebno iskalkulišite da li su vasi ciljevi uopće ostvarivi u ovom vasem životu i počnite da planirate kratkoročnije ciljeve. Od 19. Jula, mogu vas dočekati ponovo neki stari problemi ili projekti koji će vas prijevremena vratiti na posao i skratiti ljetovanje, stoga planirajte odlazak na odmor prije ili poslije 19. Jula. Ove godine vam ne odgovaraju daleka putovanja, posebno poslije 20. Jula. Oko 04. Augusta imate mogućnost za zaljubljivanje, ali pod uticajem Neptuna u Ribama iz vase kuće ljubavi, niste bas načisto da je to prava ljubav za vas. Naime, ovaj polozaj kroz vasu kucu ljubavi vas čini beznadežnim romantikom, a ujedno kreira iluzije i razočarenja. Aspekt je dobro iskoristiti za putovanja u daleke zemlje, bavljenje kreativnim poslovima i umjetnošću, duhovni rad na sebi i sve što je neptunovske prirode. Posebno zaljubljivi ćete biti oko 13. augusta!Druga polovina augusta nije vam povoljno aspektirana za daleka putovanja i poslovne prilike.Ukućani će vam zamjerati ako ih zapostavite, posebno djeca. Izbjegavajte javne prilike da se ne biste javno osramotili oko 18. augusta. Prilike za druženje vam se pružaju već od 19. augusta. Od 19. augusta niste bas u najboljem mentalnom fokusu, izbjegavajte svadje i ljubomorne scene kojima ste skoloni. Posebno se čuvajte auto-destruktivnosti!
Od 23. augusta vam se ukazuje prilika za upoznavanje interesantne osobe suprotnog spola. Možete biti u posebnom emotivnom i ugodnom elementu. S Marsom u Škorpionu mozete biti poprilično agresivni, kao i strastveni. Kontrolisite vase raspoloženje, emocije i strasti ovo ljeto. Zadni dan augusta u znaku porodicnih pitanja.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s