VELIKI LJETNI HOROSKOP 2012. – LAV

VELIKI LJETNI HOROSKOP 2012. Podijelite s prijateljima koji su isti znak…. Sretno i dugo toplo ljeto želi vam vasa- ASTROPRAKSA))))

Lavovim je ljeto počelo sjajno. Manje vam je stalo do posla i karijere, boravka ukući, koliko da se družite, izlazite, putujete. Zvjezde podrzavaju ove vase želje te vam od 12. Juna daju izuzetne prilike za upoznavanja novih grupa ljudi, prisustvo na novim, pomodnim društvenim dogadjajima, a mnogima možete i sami biti organizator. Ukoliko organizujete neki od javnih događaja imate velike šanse za uspjeh. Svaki vas poslovni potez i poduhvat koji uključuje velike grupe ljudi ili javnost biti će nagradjen. Ovaj mjesec možete dobiti i iznenadno unapredjenje, eto koliko vas planete vole ovaj mjesec! Novi ugovori, poslovi i poboljšanje financijskih prilika imate posebno početkom Jula, tačnije oko 8. Jula. Ulaskom Marsa u znak Vage posebno se povećava vaša borbenost, izdržljivost i energija. Pazite da ne pretjerate u uživanjima, pripazite na srce i cirkulaciju.

Iznenadni dogadjaji, putovanja u daleke zemlje, posjete prijatelja i rodbine iz inostranstva, kao i svi kontakti s inostranstvom su vam posebno naklonjeni od 10. Jula. Vi ćete izgleda imati pravo toplo ljeto. Od 15. Jula bi posebno trebali biti operezni u vožnji i putovanjima. Također, boravkom Merkura u vasem znaku povećava se vasa brbljivost, pa ćete svaku priliku koristiti da budete centar pažnje. Pazite da ne dodjete u sukob s okolinom, a posebno sa autoritetima oko 12. Jula. Period od 12. Jula je bolje da iskoristite da se malo izolujete.Partnerki i bračni odnosi će trpiti razne promjene u periodu od 15. jula. Ovo je prilika da unesete vise kreativnosi i inspiracije, a posebno orginalnosti u vasu vezu. Šanse za ljubav posebno vam se povećavaju od sredina Jula, mada veze koje započnete u tom periodu mogu biti kratkotrajne, prolazne i neadekvatne. Posebno interaktivan dan za vas moze biti 25. Juli. Pokušajte biti manje grubi i impulsivni. Onima koji očekuju povratak stare ljubavi, prilika se pruža u zadnjoj sedmici Jula. Manji sukob s ukućanima moze se desiti oko 26. Jula. U tom periodu ćete morati rješavati obiteljske probleme. Dobre prilike za vanjske aktivnosti, ljubav i odlazak u inostranstvo imate oko 29. Jula.
Početak Augusta donosi sukobe s partnerom, a mnogima i razlaze, stoga ćete biti posebno emotivno osjetljivi. Izbjegavajte alkohol, a posebno vožnju pod alkoholom ili bilo koje druge stimulanse oko 03. Augusta. Jedno razočarenje u tom periodu je neminovno. Neke vase tajne mogu biti razotkrivene, stoga pazite da postupate krajnje otvoreno i iskreno. Ulaskom Venere u znak Raka, od 07. Augusta je period u kojem zaista treba da se posvetite obitelju, rodbini i prijateljima. Ovo je period u kojem je poželjno da vrijeme provodite na domacem terenu. Oni koji će August provoditi radno, manji sukobi ega vas mogu zadesiti od 08. do 10. Augusta. Od 11. Augusta je bolje da se disciplinujete u svim oblastima. Pod uticajem Saturna i Marsa, bićete mnogo prizemljeniji. Moguće je da vas zadese veliki projekti i zadaci kao i rad na vise projekata i ciljeva. Ipak, imaće višak optimizma. Kraj Augusta ćete ipak morati rješavati obiteljska pitanja i provoditi vise vremena s ukućanima. Manji verbalni sukobi izazvani burom emocija vas očekuju oko 22. Augusta. Smirite temperament i manje ‘ričite’! Zadnje dane Augusta dočekujete s totalnim padom energije!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s